CFR Cluj, remiză cât o înfrângere cu Astra Giurgiu

CFR Cluj, remiză cât o înfrângere cu Astra Giurgiu
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Clujenii au pierdut două puncte importante în lupta pentru titlu, în urma egalului din Gruia.

Meciul a început echilibrat, fără ocazii de gol. Elevii lui Dan Petrescu au avut posesia și au dominat partida, dar fără să amenințe poarta lui Iliev. Prima ocazie a venit în minutul 29, când Boli a ratat din apropiere, în urma unei lovituri libere. Șase minute mai tărziu, Balaure a semnat singura ocazie a Astrei din prime repriză, când a executat periculos o lovitură liberă. La pauză, scorul a fost 0-0.

La începutul actului secund, Dan Petrescu l-a introdus pe Omrani și jocul CFR-ului a devenit mai dinamic. Țucudean a ratat primele două ocazii în minutele 50 și 53. Un minut mai târziu, Țucudean a centrat foarte bine, iar Vinicius a înscris din apropiere cu o lovitură de cap. După gol, clujenii au redus presiunea și jocul s-a transformat într-o luptă la mijlocul terenului. În final, jucătorii lui Gheorghe Mulțescu s-au apropiat de poarta CFR-ului și rezultatele au apărut. În minutul 80, Polczak a înscris cu o lovitură de cap la colțul scurt. Ultimul minut a adus o nouă șansă a Astrei, dar Arlauskis a respins în corner. Fundașul Astrei, Radunovic, a fost eliminat în prelungiri. Partida s-a încheiat 1-1, iar “feroviarii” speră acum la o victorie a Craiovei în meciul cu FCSB.

Dan Petrescu a început în formula: Arlauskis – Manea, Boli, Vinicius, Camora – Hoban, Djokovic, Culio – Ioniță, Țucudean, Deac. Au mai intrat: Omrani, Costache, Mailat.

Primul “11” al Astrei a fost: Iliev – Belu, Polczak, Erico, Radunovic – Mrzljak, Dandea – Balaure, Seto, Stan – Abang. Au mai evoluat: Moise, Buș, Bejan.

Următorul meci pentru CFR va fi în deplasare, împotriva Viitorului Constanța. Clujenii ocupă locul 1 în clasament, cu 36 de puncte, cu un punct mai mult decât FCSB, dar bucureștenii au un meci mai puțin disputat.

Comenteaza