CFR Cluj, remiză în primul amical al verii

CFR Cluj, remiză în primul amical al verii
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Clujenii au terminat la egalitate prima partidă de pregătire, împotriva echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 1-1.

Campioana a jucat prima partidă de pregătire pentru sezonul în care încearcă accederea în grupele Ligii Campionilor. În primul meci al lui Edi Iordănescu pe bacnca echipei din Gruia, “feroviarii” au remizat, 1-1 cu Sepsi. Gazddele au fost cele care au deschis scorul, dar Ciprian Deac a reușit egalarea cu o execuție superbă din lovitură liberă.

Internaționalul român a vorbit despre diferențele dintre stilul noului antrenor și cel al lui Dan Petrescu, dar și despre posibila sa plecare. “E un antrenor căruia îi place foarte mult posesia, e puţin diferit faţă de Dan Petrescu, ne va fi foarte greu pentru că, ţinând cont că am câştigat campionatul, orice rezultat, orice clasare mai jos de locul 1 e un eşec.

E şi normal după ce câştigi campionatul, toată lumea te priveşte cu alţi ochi, presiunea va fi pe noi şi va trebui să o gestionăm foarte bine. Deocamdată nu se ştie sigur dacă voi rămâne sau voi pleca, indiferent ce se va întâmpla, dacă voi rămâne, voi rămâne cu sufletul deschis şi îmi voi face treaba aici, la Cluj, pentru că aici e casa mea”, a declarat Deac, conform Digisport.

CFR Cluj a început amicalul cu Sepsi în formula: Arlauskis – Peteleu, Rus, Mure;an, Radu – Hoban, Culio, Djokovic – Costache, Țucudean, Mailat

Clujenii vor evolua în turul doi preliminar al Ligii Campionilor împotriva campioanei Suediei, Malmo sau a unei echipe venite din tururile de calificare.

Comenteaza