CFR Cluj riscă să nu poată juca în Champions League! "Când facem afaceri cu acest club, ajungem doar pe la comisii ca să ne recuperăm banii"

CFR Cluj riscă să nu poată juca în Champions League! "Când facem afaceri cu acest club, ajungem doar pe la comisii ca să ne recuperăm banii"
| Foto: Facebook CFR Cluj

Un transfer efectuat de CFR Cluj de la FC Botoşani, pentru care nu a virat banii în contul moldovenilor, ar putea pune în pericol participarea clubului clujean în Champions League. 

Transferul lui Ulrich Meleke (22 de ani) de la FC Botoșani la CFR Cluj, realizat acum aproximativ o lună, a creat tensiuni între cele două echipe. Echipa din Cluj-Napoca și-a asigurat serviciile fundașului în schimbul a 250.000 de euro, însă nu au virat până în acest moment banii în contul moldovenilor.

În acest moment, CFR Cluj luptă pentru calificarea în playoff-ul Champions League, unde poate ajunge dacă trece în retur de Young Boys. Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, avertizează totuși că echipa din Gruia nu va putea evolua în nicio competiție europeană, dacă nu va plăti la timp transferul lui Meleke.

"Multe nu prea am ce să vă spun, deoarece de litigiu se ocupă președintele meu, Cătălin Anton. Însă, eu vă pot spune că este tipic CFR Cluj. Când facem afaceri cu acest club, ajungem doar pe la comisii ca să ne recuperăm banii. Aici e vorba de transferul lui Meleke. Nu ne-au dat banii la data stabilită, dar de sumă și de alte detalii vorbiți cu președintele meu. 

Cu acest club, din păcate ajungem mereu doar pe la comisii, pentru recuperarea banilor. Avem atâtea exemple, iar acum avem vreo două litigii cu CFR. Însă, dacă mă întrebați de litigiul cu Meleke, vă pot spune că CFR nu ne-a plătit 250.000 de euro în cele șapte zile pentru care ne înțelesesem.

Caută tot felul de chichițe și se agață de tot felul de lucruri, doar că să obțină amânări. Însă, nu pot scăpa mai mult de 30 septembrie, pentru că nu se pot juca cu UEFA. Dacă vor să meargă mai departe în cupele europene, trebuie să facă dovada că nu au datorii", a declarat Iftime pentru ProSport.

Meleke este al 6-lea jucător pe care CFR îl transferă în ultimii ani de la FC Botoşani, după Andrei Burcă, Mihai Bordeianu, Cătălin Golofca, Răzvan Andronic şi Jonathan Rodriguez.

Comenteaza