CFR Cluj s-a chinuit o repriză cu Dumbrăvița, dar a obținut prima victorie în Cupa României

CFR Cluj s-a chinuit o repriză cu Dumbrăvița, dar a obținut prima victorie în Cupa României
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana a obținut cele trei puncte în duelul cu formația din liga secundă, în urma unei victorii cu 5-0.

Chiar și din postura de oaspeți pe propriul teren, "feroviarii" și-au arătat încă din start intențiile și s-au instalat în jumătatea celor de la CSC Dumbrăvița. Mai mult, Deac putea deschide scorul încă din minutul 8, dar lovitura sa de cap a nimerit transversala. Echipa clujeană a continuat să atace, însă defensiva formației din Timiș și portarul Mikloș, aflat în zi mare, au blocat acțiunile campioanei.

Cel mai important moment al primei părți a avut loc cu 10 minute înainte de pauză, când Hammershoy-Mistrati a încercat să ajungă la o centrare, dar l-a lovit pe portarul advers. Mikloș și-a pierdut cunoștiința și a avut nevoie de intervenția ambulanței. După minute bune în care a stat întins pe gazon, goalkeeper-ul a fost stabilizat și transportat în afara terenului. Astfel, scorul pauzei în Gruia a fost 0-0.

Rămasă fără portarul titular, CSC Dumbrăvița a devenit și mai vulnerabilă în fața atacurilor campioanei. La cinci minute de la reluare, Hoban a prins un șut bun de la marginea careului și l-a învins pe Ciui (50). Tot veteranul CFR-ului putea majora diferența cu o execuție asemănătoare, dar balonul a trecut peste poartă (61).

Echipa din Timiș a trecut în puține momente de centrul terenului, însă chiar și așa Pașcalău putea înscrie un gol egalizator nesperat, dar a trimis alături, dintr-o poziție bună (75). În ultimele 10 minute, "feroviarii" au scăpat definitiv de emoții. Mai întâi, Malele a majorat diferența (81), însă Birligea a fost cel care a făcut show. În doar patru minute, tânărul jucător a reușit să înscrie un hat-trick în poarta celor Dumbrăvița pentru o victorie cu 5-0 a campioanei CFR Cluj.

Comenteaza