CFR Cluj s-a despărțit de unul dintre cei mai importanți oameni din istoria clubului

CFR Cluj s-a despărțit de unul dintre cei mai importanți oameni din istoria clubului
| Foto: prosport.ro

Patronul formației, Nelu Varga, l-a concediat pe Cristi Panin, după ce managerul sportiv al campioanei ar fi ignorat un SMS primit de la conducătorul echipei.

Remiza cu Hermannstadt, din prima etapă a Ligii 1 din 2019 a făcut victime importante la CFR Cluj. Unul dintre cei mai vechi componenți ai echipei, Cristian Panin a fost demis la începutul săptămânii. Motivul principal al demiterii ar fi faptul că managerul sportiv al “feroviarilor” a ignorat un mesaj primit de la Nelu Varga.

Patronul i-a trimis un SMS lui Panin la puțin timp după ce Tătar a deschis scorul în Gruia, din lovitură liberă. Supărat că nu a primit niciun răspuns, Varga l-a demis pe Panin, care va fi înlocuit pe banca tehnică a campioanei cu Marius Bilașco, conform Digisport. Fostul atacant, în vârstă de 37 de ani, a revenit la CFR la finalul anului trecut, după ce a demisionat în vară, în semn de solidaritate cu memebrii conducerii care au insistat pentru aducerea lui Edi Iordănescu.

Cristian Panin a fost jucătorul CFR-ului între 2004 și 2013. După retragerea din activitate a ocupat mai multe funcții în cadrul clubului. Fostul fundaș a participat la toate trofeele câștigate de formația clujeană.

Comenteaza