CFR Cluj s-a despărţit oficial de Conceicao. Cine va fi antrenor interimar

CFR Cluj s-a despărţit oficial de Conceicao. Cine va fi antrenor interimar
| Foto: foto facebok.com/cfr1907

Antrenorul portughez a plecat după a treia oară de la formația din Gruia, deși “feroviarii” sunt în continuare pe primul loc în Liga 1.

CFR Cluj a anunțat oficial ceea ce toată lumea știa deja. Clubul din gruia și tehnicianul Toni Conceicao s-au despărțit. Ruptura vine în urma rezultatelor slabe obținute de clujeni în primele trei meciuri din 2019 și a faptului că echipa clujeană și-a pierdut avantajul de șase puncte pe care îl avea în fruntea clasamentului.

“Clubul CFR 1907 Cluj și antrenorul Antonio Conceicao au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului! Îi mulțumim lui Toni pentru munca depusă cu profesionalism în cele 7 luni petrecute pe banca echipei noastre și îi dorim multă baftă în carieră! Mulțumim, Antonio Conceicao! Obrigado, Antonio Conceicao!”, se arată în mesajul transmis de CFR Cluj", se arată într-un comunicat remis presei. 

Antonio Conceicao a venit la CFR Cluj în iulie 2018 și a condus-o de pe bancă în 24 de partide, bifând 13 victorii, 7 remize și 4 înfrângeri.

Până la numirea unui nou antrenor, Alin Minteuan va fi interimarul CFR-ului. Pe lista cu posibili înlocuitori se află Dan Petrescu, Edi Iordănescu, Jose Peseiro sau Eugen Neagoe.

 

 

Comenteaza