CFR Cluj s-a impus la limită în amicalul cu Aris Limassol | VIDEO

CFR Cluj s-a impus la limită în amicalul cu Aris Limassol | VIDEO
CFR Cluj a învins-o cu 2-1 pe Aris Limassol (locul 13 din Cipru), pe arena din Gruia, într-o partidă de pregătire.

Prima ocazie a întâlnirii i-a aparținut lui Omrani. Jucătorul franco-algerian a trimis cu capul, după o centrare a lui Camora, dar balonul a fost respins de Nuredinovski (8). Djokovici a tras apoi pe lângă poarta ciprioților dintr-o lovitură liberă de la peste 20 metri (11). Până la urmă, golul a venit de la Balde. Atacantul senegalez a reluat în plasă după ce un coechipier a lovit bara (33).

La pauză, antrenorul Dan Petrescu a schimbat aproape întreaga echipă. În startul actului secund, Duka i-a salvat pe "feroviari" la trei acțiuni ale oaspeților. Ultima i-a aparținut fostului stelist Bănel Nicoliță (46). Vera a majorat avantajul ceferiștilor cu o lovitură de cap (63). Aris nu a plecat însă cu mâna goală. Maragkoudakis a marcat golul de onoare al ciprioților (72). Acesta a ieșit accidentat pe final (83).

Scor final 2-1 și CFR se pregătește de startul returului. La meciul cu Limassol, Dan Petrescu nu s-a putut baza pe mijlocașii Ovidiu Hoban (34 ani) și Ciprian Deac (31 ani). Ambii s-au aflat cu naționala de seniori la Copenhaga, unde România a remizat cu Danemarca, scor 1-1.

Golul "tricolorilor" a fost marcat de Ciprian Deac pe final. Fundașul Cristian Manea a lipsit și el. Apărătorul de 20 ani s-a aflat în lotul selecționatei U21. La oaspeți au mai evoluat fostul rapidist Alexandru Ioniță, dar și ex-dinamovistul Marius Alexe.

Aris Limassol ocupă locul 13 în campionatul cipriot, cu doar 3 puncte după 6 etape. Sezonul trecut, Aris s-a clasat pe locul 10 în competiția internă. Duminică, de la ora 20:45, pe arena din Gruia, CFR Cluj va primi vizita lui FC Botoșani. Elevii lui Dan Petrescu se află la conducerea clasamentului, având 32 puncte după 13 runde.

CFR Cluj - Aris Limassol 2-1 (1-0)

Au marcat: Balde (33), Vera (63)/Maragkoudakis (72)

CFR: Arlauskis - Chiriță, Vinicius, Boli, Camora © - Culio, Nistor - Djokovic, Omrani, Moutinho - Balde. Antrenor: Dan Petrescu

Au mai intrat: Duka, Luchin, Peteleu, Mureșan, Vlad, Nouvier, Păun, Coman, Vera

Aris: Nuredinovski - Mamides, Drobarov, Moulopoulos, Efstathiou - Ngolock, Pahipis, Kriakou, Ioniță - Pagkalos, Malekides. Antrenor: Nikolas Martidis

Au mai intrat: Nicoliță, Alexe, Dino, Maragkoudaki, Aurelio

Stadion: Dr. Constantin Rădulescu, Cluj-Napoca

Comenteaza