CFR Cluj s-a înțeles cu vedetele unei echipe retrogradate din Superligă. Anunțul lui Nelu Varga

CFR Cluj s-a înțeles cu vedetele unei echipe retrogradate din Superligă. Anunțul lui Nelu Varga
| Foto: facebook.com/fcucraiovaofficial

Patronul clubului din Gruia a dezvăluit că echipa sa a ajuns la un acord cu doi jucători ce se aflau pe radarul unor formații din play-off.

Imediat după retrogradarea celor de la FC U Craiova 1948, FCSB și Rapid s-au interesat de Juan Bauza și William Baeten. Totuși, cei doi mijlocași vor ajunge în cele din urmă la CFR Cluj, după cum anunță chiar patronul echipei din Gruia.

"Suntem în discuții finale, cu clubul FCU ne-am înțeles, mai sunt mici detalii de pus la punct, se va rezolva totul. Bauza și Baeten vin la dorința lui Dan Petrescu, el i-a cerut, îl cunoașteți foarte bine pe Dan, el cere, eu plătesc.

Am ajuns la un acord pentru împrumut cu opțiune de cumpărare, e posibil să fie și alte clauze, cei de la birouri știu mai bine. Ei mai au contract cu domnul Mititelu, dacă totul decurge bine, îi vom cumpăra în câteva luni, poate în iarnă. Suntem încrezători", a declarat Varga pentru GSP.

Juan Bauza (28 de ani) este din 2020 în România și a jucat prima dată pentru Csikszereda. În sezonul trecut, argentinianul a evoluat în 27 de partide, a marcat de 8 ori și a oferit 6 pase decisive. În schimb, pentru William Baeten, experiența de la FC U Craiova 1948 este prima în afara Belgiei, iar în stagiunea precedentă, mijlocașul a înscris de 6 ori și a oferit 3 pase de gol în 35 de partide.

Comenteaza