CFR Cluj s-ar fi înțeles cu Jô. Ce salariu va primi fostul jucător transferat la Manchester City cu 24 mil. euro

CFR Cluj s-ar fi înțeles cu Jô. Ce salariu va primi fostul jucător transferat la Manchester City cu 24 mil. euro
| Foto: Amil Delic/Flickr

Șefii clubului din Gruia caută soluții pentru ofensivă, iar Jô, principala țintă a oficialilor echipei clujene, ar fi acceptat oferta financiară din partea campioanei României.
 

João Alves de Assis Silva (Jô) ar fi probabil cel mai surpinzător transfer pe care o echipă din România îl realizează, dacă luăm în considerare la ce cote de piață a ajuns brazilianul în trecut. 

Atacantul brazilian care evolua pentru Manchester City avea să fie component al naționalei Seleção la Campionatul Mondial din 2014 care a avut loc chiar în „țara cafelei”. Acesta a început în primul 11 în două dintre meciurile jucate la Mondial.

Jô va juca la CFR pentru 15.000 mii de euro/lună

Jô nu va primi un salariu foarte mare la CFR. Se pare că cele două părți s-au înțeles pentru suma de 15.000 de euro/lunar, potrivit ProSport.

Este plafonul salarial pe care Cristi Balaj și Neluțu Varga și-au propus să nu-l mai depășească la CFR Cluj.

Brazilianul a acceptat această sumă după ce a rămas fără echipă în urma rezilierii contractulu cu Al-Jabalain din Arabia Saudită în luna ianuarie. Înțelegerea cu saudiții a fost întreruptă după doar 5 zile.

Fiind vorba de un fotbalist care n-a mai evoluat de 3 luni, CFR încearcă să-și asume cât mai puține riscuri. Acesta va fi supus unui control medical amănunțit, înainte de a semna contractul.

Chiar și dacă totul va ieși bine la vizita medicală, clujenii vor semna cu Jo un angajament valabil doar până la finalul campionatului, cu opțiune de prelungire din partea clubului, ca o măsură de siguranță privind adaptarea și potențialul fotbalistului de 35 de ani, mai precizază sursa citată.

Comenteaza