CFR Cluj ratează șansa de a urca pe primul loc. Campioana a fost încurcată de Astra Giurgiu

CFR Cluj ratează șansa de a urca pe primul loc. Campioana a fost încurcată de Astra Giurgiu
| Foto: facebook.com/cfr1907

Trupa lui Edi Iordănescu a obținut doar o remiză, 1-1, în fața formației de la malul Dunării, după un meci în care portarul oaspeților le-a cauza coșmaruri clujenilor.

Campionii au început bine jocul de pe teren propriu și au încercat deschiderea scorului prin Rondon și Carnat, însă portarul oaspeților s-a opus de fiecare dată. “Feroviarii” au continuat să preseze, însă defensiva Astrei a respins atacurile clujene. În minutul 16, la o centrare din corner, Vinicius a reluat cu capul, însă bara s-a opus execuției brazilianului.

În ciuda dominației elevilor lui Edi Iordănescu, la jumătatea reprizei, Budescu a șutat de la distanță, Vinicius a deviat ușor, iar balonul a intrat în poartă (21). Deși campionii aveau nevoie de golul egalizator, jocul s-a echilibrat. Totuși, finalul de repriză a aparținut CFR-ului.

Minutul 43 a adus o mare ocazie a lui Carnat, care a fost incomodat de portarul advers și a trimis peste (43). La ultima fază a reprizei, Deac a trimis bine din lovitură liberă, însă Popa s-a opus din nou, iar scorul pauzei a fost 0-1.

Actul secund a început ca și prima parte, cu mari ocazii pentru “feroviari”, Totuși, goalkeeper-ul oaspeților a salvat de fiecare dată în fața lui Carnat (51), Burcă (52) și Costache (54). După mai bine de o oră de joc, mijlocașul campioanei a ratat cea mai mare șansă a meciului după ce a trimis în transversal din poziție ideală (63).

Popa a fost în continuare eroul Astrei și a intervenit salvator în fața jucătorilor campioanei. Mai mult, giurgiuveni puteau da lovitura în minutul 79, însă Sandomierski a respins din fața lui Crepulja. La faza imediat următoare, Deac a profitat de o greșeală în apărarea adversă și a reușit să înscrie (80) și să stabilească scorul final, 1-1.

Comenteaza