CFR Cluj se întoarce cu un punct de la Galați. "Feroviarii" au fost egalați în prelungiri

CFR Cluj se întoarce cu un punct de la Galați. "Feroviarii" au fost egalați în prelungiri
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația pregătită de Adrian Mutu a evoluat sub așteptări în fața Oțelului, scorul final al întâlnirii fiind 2-2.

Prima parte a jocului de la malul Dunării a fost una echilibrată, fără evenimente prea importante. Abia în apropiere de jumătatea reprizei, gazdele au avansat spre poarta "feroviarilor" și l-au testat pe Sava.

În două rânduri, tânărul portar a salvat în fața lui Alex Pop, principalul om de gol al gălățenilor. Totuși, Sava nu a mai avut ce face în minutul 36, când același Pop și-a demonstrat din nou calitățile și a trimis superb din lovitură liberă pentru deschiderea scorului.

În ciuda faptului că nu au avut vreo acțiune ofensivă importantă pe durata primului act, "feroviarii" au restabilit egalitatea chiar înainte de pauză. Deac a centrat din corner, Avounou a șutat puternic, Pop a respins, însă doar până la Otele, care a marcat din apropiere (45), iar scorul primei părți a fost 1-1.

După ce în startul actului secund scenariul a fost același, Adrian Mutu a trimis forțe proaspete pe teren, iar CFR Cluj a avansat în jumătatea adversă. Forcing-ul nu a ținut prea mult, Otele fiind singurul jucător care a reușit să destabilizeze apărarea gălățeană. Mai mult, Oțelul a continuat același pressing pe care l-a practicat încă din primele minute, ceea ce a scos în evidență lipsa de soluții a "feroviarilor".

Ceea ce părea a fi salvarea clujenilor a venit în ultimele 10 minute, când Bîrligea, plecat de la limita offside-ului, a fost faultat în careu. După îndelungi consultări ale reluărilor în camera VAR, centralul a menținut decizia inițială și a dictat penalty. Tachtsidis a executat de la punctul cu var și a adus CFR-ului în avantaj.

Pe când elevii lui Adrian Mutu se pregăteau să sărbătoreacă un nou succes, Muhar a intervenit greșit la Tănăsă, iar arbitrul a dictat penalty în favoarea gazdelor. Cisotti a executat pe centrul porții și a restabilit egalitatea (90+3). Chiar dacă a forțat victoria în final, CFR Cluj a încheiat la egalitate jocul contra Oțelului Galați, scor 2-2.

Comenteaza