CFR Cluj se întoarce cu un punct de la Ovidiu. Campionii, la al doilea egal consecutiv în Liga 1

CFR Cluj se întoarce cu un punct de la Ovidiu. Campionii, la al doilea egal consecutiv în Liga 1
| Foto: facebook.com/cfr1907

Trupa lui Dan Petrescu a obținut doar o remiză pe terenul Viitorului, scor 1-1, în runda cu numărul șase a sezonului regulat.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Campionii au început slab jocul de la Ovidiu și au primit gol încă din minutul șapte, după o lovitură de cap a lui Luckassen. Trupa din Gruia a început să pună presiune, iar prima ocazie a venit prin Pereira, care a sepculat o greșeală a defensivei adverse (18).

Deși aveau nevoie de un gol egalizator, clujenii nu au mai reușit să amenințe poarta lui Cojocaru. În ultimele minute ale reprizei, trupa lui Dan Petrescu a cerut în două rânduri penalty, însă centralul nu a artătat punctul cu var. Astfel, scorul pauzei a fost 1-0.

Elevii lui Dan Petrescu au fost activi și în startul actului secund, iar presiune a dat rezultate. La un duel cu Ghiță, Rondon a căzut în careu, iar arbitrul a dictat penalty. Deac s-a îndreptat spre balon și a reușit să înscrie cu emoții (54).

“Feroviarii” au continuat să forțeze, iar Bordeianu (73), Rondon (74) și Deac (77) au avut șansa de a-și aduce echipa în avantaj. În ultimele 10 minute, presiunea la poarta lui Cojocaru s-a intensificat.

În minutul 84, Manea a centrat bine în careu, însă lovitura de cap a lui Omrani a trecut puțin pe lângă poartă. Astfel, scorul final al partidei a fost 1-1. 

Echipe de start: 

Viitorul: V. Cojocaru - Boboc, Mladen, Ghiță, De Nooijer - R. Benzar (Stoian ‘66), Gaztanaga, C. Matei (Casap ‘85) - G. Iancu, Luckassen (Castaneda ‘78), Mățan (Dussaut ‘85)

CFR Cluj: Bălgrădean - Manea, Burcă, Cestor, Camora – Itu (Petrila ‘61), Bordeianu, Deac (Păun ‘84) – Pereira (Djokovic ’61), Omrani (Vojtus ’84), Costache (Rondon ‘28)

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza