CFR Cluj se întoarce doar cu un punct de la Giurgiu. Campioana rămâne pe locul secund în Liga 1

CFR Cluj se întoarce doar cu un punct de la Giurgiu. Campioana rămâne pe locul secund în Liga 1
| Foto: facebook.com/cfr1907

Trupa lui Dan Petrescu a obținut doar o remiză împotriva Astrei, scor 2-2, după ce a condus cu 2-0. 

Campionii au început excelent jocul de la Giurgiu și au reușit să înscrie repede. În minutul 12, Rondon a deviat în poarta gazdelor șutul trimis de Itu. Elevii lui Dan Petrescu au pus în continuare presiune, iar Burcă a majorat diferența (17). Replica Astrei nu a fost una pe măsură, iar ocaziile au fost tot de parte clujenilor. La jumătatea reprizei, Rondon a trimis un șut periculos, însă Lazar a respins.

Odată ce presiunea “feroviarilor” a scăzut, giurgiuvenii s-au apropiat de poarta lui Arlauskis. După o jumătate de oră de joc, Radunovic a centrat în careu, iar Bordeianu a trimis în proprie poartă. Finalul reprizei le-a aparținut tot campionilor, care au trecut pe lângă gol de două ori, prin Djokovic și mai târziu prin Deac.

Startul actului secund a început cu gazdele în ofensivă. Budescu l-a surprins pe Arlauskis cu un șut de la distanță, dar lituanianul a avut un reflex salvator. Treptat, partida s-a echilibrat, cu un plus pentru “feroviari”, care au fost mai activi în ofensivă, dar fără să amenințe poarta lui Lazar. Când jocul părea că se îndreaptă spre o victorie a trupei din Gruia, Alibec a fost lăsat singur în careu și a reușit să restabilească egalitatea (79). CFR Cluj s-a aruncat în ofensivă, iar Chipciu și Vinicius au fost aproape de înscrie golul victoriei. Totuși, tabela a rămas neschimbată, iar scorul final a fost 2-2. 

Echipe de start:

Astra Giurgiu: Lazar – Pahonțu (Răduț ‘8), Graovac, Dandea, Radunovic – Simion, Crepulja, Seto (Balaure ‘65) – Alibec, Fatai (Gheorghe ’65), Budescu (Dima ‘88)

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Itu (Păun ‘46), Bordeianu, Djokovic (Chipciu ‘82) – Deac, Rondon, Costache (Petrila ‘75)

loading...
Comenteaza