Clubul din Gruia se luptă cu o echipă din Ligue 1 pentru un fundaș din naționala de tineret

Clubul din Gruia se luptă cu o echipă din Ligue 1 pentru un fundaș din naționala de tineret
| Foto: lcfc.com

Formația din Gruia nu a renunțat la aducerea lui Alex Pașcanu, fotbalist ce nu a debutat încă la seniori, iar concurența pentru “feroviari” vine chiar din prima ligă franceză.

Alex Pașcanu, fotbalist crescut încă de la opt ani de Leicester City va părăsi cu siguranță formația din Anglia în această vară. Fundașul a refuzat să își prelungească înțelegerea cu “Vulpile”, iar formația britanică i-a stabilit prețul. Conform GSP, stopperul ar fi disponibil în schimbul a 600.000 de euro, sumă care poate fi achitată în mai multe tranșe. Englezii cer și 200.000 de euro sub formă de bonusuri de performanță și 20% dintr-un viitor transfer.

Odată cu accidentarea lui Vinicius, de dinaintea meciului cu Slavia Praga, căutările pentru un nou fundaș central s-au intensificat la CFR Cluj. Trupa lui Dan Petrescu a făcut deja o ofertă pentru Pașcanu și așteaptă răspunsul celor de la Leicester. Totuși, clujenii se luptă cu FCSB, dar și cu Nice, formația de pe locul al doilea din Ligue 1, pentru semnătura fundașului.

“Leicester mi-a confirmat ieri că există o ofertă de la Nice, pe lângă cele de la CFR și FCSB. A avut și o propunere de prelungire a contractului, însă a refuzat-o. Urmează ca în următoarele zile acesta să decidă cu ce club va semna”, a declarat impresarul fotbalistului, Florin Vulturar.

Comenteaza