CFR Cluj și-ar putea pierde cel mai bun jucător: “Sunt sigur că nu va duce lipsă de oferte”

CFR Cluj și-ar putea pierde cel mai bun jucător: “Sunt sigur că nu va duce lipsă de oferte”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Proaspăt revenit în primul 11 al campioanei, golgheterul George Țucudean s-ar putea despărți de “feroviari” în pauza competițională.

Atacantul clujenilor trece prin cea mai bună perioadă a carierei, iar după ce în sezonul trecut a cucerit titlul de golgheter, Țucudean e aproape și în acest sezon să se încununeze ca cel mai bun marcator din Liga 1. În cele 25 de partide jucate până acum, vârful a înscris de 18 ori în campionat. Internaționalul român nu duce lipsă de oferte și a negociat și în iarnă cu formații precum FC Nantes sau Rubin Kazan.

Șeful departamentului de scouting de la CFR, Marius Bilașco, a vorbit despre posibila plecare a lui Țucudean. “E un jucător atractiv pe care multe echipe şi l-ar dori, sunt sigur că nu va duce lipsă de oferte, nu numai el, sunt mai mulţi jucători care vor avea oferte. Preţul corect va fi cel care se va plăti la momentul respectiv. Noi ne dorim să primim cât mai mult pentru el dacă va fi cazul să plece. Cred că avem un obiectiv destul de important cupele europene şi ca să-l îndeplinim, vom avea nevoie de toţi jucătorii care sunt, aşa cred, important e să rămână grupul pentru a accede într-o cupă europeană”, a spus Bilașco, la Telekom Sport.

Până la un eventual transfer, Țucudean ar putea evolua în partida dintre ultimele două campioane, CFR Cluj și Viitorul. Jocul este programat luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, pe Stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”.

Comenteaza