CFR Cluj și-ar putea pierde unul dintre cei mai buni jucători. Fotbalistul e dorit în Arabia Saudită

CFR Cluj și-ar putea pierde unul dintre cei mai buni jucători. Fotbalistul e dorit în Arabia Saudită
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana ar putea rămâne fără unul dintre pionii echipei, care are o ofertă importantă din punct de vedere financiar.

Chiar dacă Liga 1 este suspendată din cauza pandemiei de coronavirus, întreruperea campioantului nu oprește formațiile din a-și contura strategia pentru sezonul viitor. Totuși, clubul din Gruia ar putea primi o lovitură serioasă la finalul sezonului, când și-ar putea pierde unul dintre cei mai importanți jucători.

Este vorba despre portarul Giedrius Arlauskis, cel care a fost de multe ori eroul clujenilor în ultimele sezoane. Lituanianul se află în ultimele luni de contract cu CFR Cluj, iar pe adresa sa a sosit o ofertă importantă din Arabia Saudită.

Potrivit Telekom Sport, trei echipe din Golf se luptă pentru semnătura goalkeeper-ului, caruiă sunt dispuși să îi ofere un salariu de 1 milion de euro pe sezon. CFR Cluj și-a asigurat deja poarta pentru sezon viitor, după ce l-a transferat pe Cristian Bălgărdean, liber de contract, de la FCSB.

În vârstă de 32 de ani, Arlauskis a jucat 100 de meciuri în tricoul vișiniu și a cucerit alături de “feroviari” două titluri în Liga 1 și o Supercupă a României.

Comenteaza