CFR Cluj și Corvinul Hunedoara deschid sferturile Cupei României. Mircea Lucescu va intra pe teren

CFR Cluj și Corvinul Hunedoara deschid sferturile Cupei României. Mircea Lucescu va intra pe teren

Partida Corvinul – CFR Cluj deschide sferturile de finală ale acestei ediții a Cupei României, meciul fiind programat marți, 2 aprilie 2024, de la ora 19:30.

Pentru orașul care a dat mari fotbaliști și pentru prima reprezentativă partida dintre Corvinul Hunedoara și CFR Cluj din sferturile Cupei României, este fără îndoială evenimentul anului.

Meciul se va juca cu tribunele pline, mai exact cu circa 10.000 de spectatori sunt așteptați în tribunele arenei ”Michael Klein” din Hunedoara.

Din informațiile ProSport, două legende ale Corvinului, Mircea Lucescu și Ioan Andone, vor fi în tribune, dar şi pe teren, pentru a da lovitura de start în duelul dintre Corvinul și CFR Cluj.

Ioan Andone își dorește ca echipa de Liga 2 să producă marea surpriză, mai ales că din echipa pe care a pregătit-o la CFR Cluj au mai rămas doar doi jucători: veteranii Ciprian Deac și Mario Camora, transmite prosport.ro. 

După ce a renunțat la cariera de antrenor, Ioan Andone s-a stabilit în Spania. „Vin special în România pentru acest meci, dar o să stau mai mult, pentru că am fost invitat și la meciul României cu Irlanda de Nord”, a mărturisit Andone pentru sursa citată. 

"Umplem stadionul, pe 2 aprilie, pentru duelul din sferturile de finală din Cupa României Betano cu Fotbal Club CFR 1907 CLUJ! Întâlnirea cu echipa antrenată de Adrian Mutu va avea fluierul de start la ora 19:30, acasă la Hunedoara!", transmit cei de la Corvinul. 

Comenteaza