Clujul și Craiova luptă și pe piața transferurilor. Rivalele au încercat să îl deturneze pe Buș din drumul spre FCSB

Clujul și Craiova luptă și pe piața transferurilor. Rivalele au încercat să îl deturneze pe Buș din drumul spre FCSB
| Foto: prosport.ro

Clujenii și oltenii au încercat să îl contacteze pe agentul fotbalistului chiar în ziua în care atacantul a fost prezentat oficial de vicecampioni.

Crescut de clubul din Gruia, Sergiu Buș părea aproape de o revenire alături de “feroviari”. Totuși, vârful de la Gaz Metan Mediaș a fost convins de oficialii FCSB și a semnat o înțelegere valabilă trei ani cu formația din capitală.

După ce Buș a fost prezentat, agentul fotbalistului a dezvăluit că atât CFR Cluj, cât  și CS U Craiova au încercat să îl deturneze pe atacant din drumul spre FCSB. În plus, Bogdan Apostu susține că un alt club interesat de serviciile fotbalistului a fost din Polonia.

“O altă echipă care a încercat să recupereze pe ultima sută de metri, o spun în premieră, a fost Legia Varșovia. Campioana Poloniei de sâmbătă seară. Am negociat cu Legia, cei de acolo au încercat să discute și cu Sergiu din punct de vedere personal.

Am discutat cu ei (CFR Cluj și CS U Craiova, n. red.). Legia este campioana Poloniei, dar Sergiu Buș a ales FCSB”, a spus Bogdan Apostu, pentru GSP.

Comenteaza