CFR Cluj și FCSB au dat-o la pace în duelul primelor două clasate din Superligă

CFR Cluj și FCSB au dat-o la pace în duelul primelor două clasate din Superligă
| Foto: facebook.com/FCSBOfficial

Trupa lui Andrea Mandorlini a condus, însă rezultatul final împotriva rivalei la titlu a fost 1-1.

Chiar înainte de fluierul de start, în Gruia a început să fulguiască, însă condițiile meteo nu au afectat jocul. Ba mai mult, "feroviarii" au avut prima ocazie chiar în primul minut, când Târnovanu a respins execuția lui Avounou (1). Totuși, tabela avea să se modifice câteva minute mai târziu, când Tachtsidis a ajuns în poziție favorabilă și a trimis la colțul lung, fără speranțe pentru portar (7).

Trupa clujeană a continuat să pună presiune, Otele fiind personajul principal din ofensiva gazdelor. Totuși, balanța s-a înclinat după jumătatea reprizei, iar oaspeții au restabilit egalitatea. Coman a trimis o pasă peste apărare, iar Olaru a apărut surprinzător în careul mic și a trimis în plasă (26). Spre finalul primei părți, elevii lui Andrea Mandorlini au preluat din nou inițiativa, însă nu au mai reușit să revină în avantaj și pe tabelă. Așadar, scorul pauzei în Gruia a fost 1-1.

Actul secund a început cu o reușită superbă semntă de Coman, însă golul a fost anulat pentru un presupus fault asupra lui Otele în faza premergătoare acțiunii (51). În minutele ce au urmat s-a jucat de la o poartă la altă. Dacă atacanții CFR-ului au ratat ținta, de partea cealaltă Sava a intervenit salvator în mai multe rânduri.

În ultima parte, jocul și-a pierdut din ritm, iar ambele formații au părut mulțumite cu rezultatul de pe tabelă. Astfel, CFR Cluj și FCSB au remizat, scor 1-1, iar diferența din clasament rămâne de 5 puncte.

Comenteaza