CFR Cluj și FCSB se luptă pentru transferul revelației de la FC Botoșani

CFR Cluj și FCSB se luptă pentru transferul revelației de la FC Botoșani
| Foto: facebook.com/fcbotosani

Cele două rivale se duelează atât pentru titlul din Liga 1, cât și pe piața transferurilor.

Dacă duelul din campionat pare deja câștigat de “feroviari”, CFR Cluj și FCSB se vor lupta și în afara terenului, în perioada de mercato. Primele două clasate din Liga 1 au pus ochi pe revelația din lotul celor de la FC Botoșani, anunță GSP.

Malcom Edjouma a impresionat în toamna lui 2021, iar în afară de cele două rivale din România, mijlocașul este și pe lista unui club din Polonia. Astfel, plecarea sa din Moldova pare sigură.

În vârstă de 25 de ani, fotbalistul francez a sosit pentru prima dată în România în vara lui 2020, la Viitorul, însă a strâns doar trei apariții în tricoul formației de la malul mării.

După o experiență în Belgia, la Roselare, pentru care nu a jucat, Edjouma s-a întors în țara noastră și a strâns 18 prezențe în Liga 1, a înscris de patru ori și a oferit două pase decisive.

De-a lungul carierei, francezul a evoluat doar în țara natală, pentru Balma, Chateauroux B, ASM Belfort, Concarneau, Lorient, Red Star și Chambly.

În ultimii ani, mai mulți jucători de la FC Botoșani, Mihai Bordeianu, Andrei Burcă, Ulrich Meleke, Cătălin Golofca sau Jonathan Rodriguez, au ajuns la CFR Cluj.

Comenteaza