CFR Cluj și Viitorul, remiză în duelul ultimelor campioane. “Feroviarii”, la al doilea meci consecutiv fără victorie

CFR Cluj și Viitorul, remiză în duelul ultimelor campioane. “Feroviarii”, la al doilea meci consecutiv fără victorie
| Foto: facebook.com/viitorulfc

Trupa lui Dan Petrescu a încheiat la egalitate partida cu formația de la malul mării, 0-0, după un joc echilibrat.

Partida din Gruia a început bine pentru gazde, care au avut prima ocazie a jocului. După o ieșire greșită a lui Căbuz, Bordeianu nu a putut prinde cadrul porții (5). Clujenii au controlat jocul, iar Deac a fost și el aproape de gol, dar goalkeeper-ul Viitorului a reținut (25). Oaspeții au răspuns prin căpitanul Iancu, după o jumătate de oră, când atacantul a scuturat bara porții lui Arlauskis. Ocazia lui Iancu a fost semnul revenirii pentru Viitorul, care a preluat inițiativa. Totuși, scorul pauzei a fost 0-0, în ciuda unei alte ocazii a lui Costache.

Actul secund a început cu constănțenii în atac. Rivaldinho a fost scăpat din marcaj, însă Arlauskis i-a salvat pe “feroviari” (47). Oaspeții au controlat jocul, în timp ce elevii lui Dan Petrescu au încercat să dea lovitura pe contraatac. Tehnicianul campioanei a mutat ofensiv cu Păun cu Țucudean, iar cei doi au fost cei mai periculoși oameni ai CFR-ului. Minutul 85 a adus o nouă oportunitate pentru campioni, însă șutul lui Păun a trecut pe lângă poartă. Astfel, duelul ultimelor două campioane s-a încheiat 0-0.

Echipe de start:

CFR Cluj: Arlauskis - Burcă, Vinicius, Boli, Camora – Bordeianu (Păun ‘67), Hoban, Djokovic (Țucudean ‘82) – Joca (Omrani ‘15), Deac, Costache

Viitorul: Căbuz - Boboc, Mladen, Ghiță, De Nooijer – Matei (Chițu ‘87), Artean, C. Ganea (Dussaut ‘86) - Iancu, Rivaldinho, G. Ganea (Iacob ‘66)

Comenteaza