CFR Cluj, soluție inedită pentru readucerea în țară a lui Arlauskis: “E un jucător pe care ni-l dorim, vrem să rămână în continuare la noi”

CFR Cluj, soluție inedită pentru readucerea în țară a lui Arlauskis: “E un jucător pe care ni-l dorim, vrem să rămână în continuare la noi”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana din ultimele două ediții ale Ligii 1 a făcut tot posibilul ca portarul care i-a salvat de muilte ori în actuala stagiune să fie prezent la antrenamentele lui Dan Petrescu, înaintea reluării campionatului.

Deși lituanianul Arlauskis își încheie contractual la finalul stagiunii, conducerea “feroviarilor” depunde toate eforturile pentru a-l convinge pe goalkeeper să rămână măcar încă un sezon în Gruia. Plecat în țara natală după suspendarea Ligii 1, Arlauskis a fost readus în România cu un avion privat plătit de campioni.

“Am putut să îl aducem în România pe Arlauskis. El s-a întors cu un avion privat pentru că nu am avut altă soluție. A venit de vineri. Așa a plecat și în Lituania, cu un avion privat. Am apelat la această soluție. Nu vreau să detaliez cine a plătit. A fost singura soluție viabilă. Noi am plătit avionul pentru ca el să vină la CFR. E un jucător pe care noi ni-l dorim. Vrem ca el să rămână în continuare la noi, e un jucător de mare valoare și eu țin foarte mult la el”, a spus Bogdan Mara pentru Prosport.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza