CFR Cluj, start lansat în play-off-ul Ligii 1

CFR Cluj, start lansat în play-off-ul Ligii 1
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația pregătită de Dan Petrescu s-a impus în fața revelației campionatului, FC Voluntari, scor 3-1.

Campioana a început din nou într-o formulă cu 3 fundași centrali, iar primele secvențe ale jocului din Gruia au fost echilibrate. Treptat, "feroviarii" au preluat inițiativa, însă au ajuns greu la poarta oaspeților.

Trupa condusă de Dan Petrescu a părut lipsită de idei în ofensivă și a suferit la construcție.

Cea mai mare ocazie a venit în minutul 35, când Susic a rămas singur cu Popa, însă s-a speriat de șansa pe care a avut-o și a trimis alături. Astfel, scorul pauzei în Gruia a fost 0-0.

Dan Petrescu a mutat ofensiv, iar jucătorii echipei clujene au ieșit mai concentrați de la cabine și au reușit să deschidă scorul la 5 minute de la reluare, prin Debeljuh care a fost servit de Petrila.

În minutele ce au urmat, jocul a semănat cu cel din prima repriză. Pe fondul unui oarecare echilibru, oaspeții au profitat de o eroare a lui Susic și au restabilit egalitatea prin Cristian Costin (71).

"Feroviarii" s-au aruncat în ofensivă, iar Deac și-a adus echipa în avantaj. Experimentatul mijlocaș a trimis plasat la colțul lung, fără speranță pentru Popa (78).

Patru minute mai târziu, Omrani a pasat ideal pe culoar pentru Petrila, iar fotbalistul din flancul stâng a trimis elegant pe lângă portarul advers (82) și a stabilit scorul final în Gruia, 3-1.

Comenteaza