CFR Cluj suspendă antrenamentele din cauza coronavirusului: “Îi vom lăsa liberi pe băieți”

CFR Cluj suspendă antrenamentele din cauza coronavirusului: “Îi vom lăsa liberi pe băieți”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana a decis să renunțe la ședințele de pregătire de teama infectării cu virusul Covid-19, după ce și FRF a decis suspendarea competițiilor fotbalistice din România.

Coronavirusul a afectat atât sportul mondial, cât și cel românesc. Federația a decis suspendarea activităților sportive pe teritotorul României, iar CFR Cluj a decis să renunțe la antrenamente pentru o perioadă. Anunțul a fost făcut de directorul sportive, Bogdan Mara, care susține că fotbaliști au fost ținuți sub observație și nu e nevoie să fie testați.

“Probabil vom suspenda și noi antrenamentele o perioadă, îi vom lăsa liberi pe băieți. Nu avem de ce să-i testăm. Deocamdată nu avem de ce, în ultima perioadă chiar am încercat să-i ținem sub observație. Analizăm toate aspectele și gândim pașii următori.

E o perioadă foarte grea și dificilă. Trebuie să evităm un dezastru ca în Italia. Eu cred că este decizia cea mai corectă și cea mai normală. Dacă nu închidem granițele, vom suferi și mai mult. În Italia au făcut câteva greșeli mari și au ajuns unde au ajuns. Trebuie să învățăm din greșelile altora”, a declarat Mara pentru Digisport.

Comenteaza