CFR Cluj, ținută în șah de Petrolul. Campioana s-a impus în prelungiri

CFR Cluj, ținută în șah de Petrolul. Campioana s-a impus în prelungiri
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația pregătită de Dan Petrescu a câștigat în fața ploieștenilor, scor 1-0, în etapa cu numărul 12 din Superligă. 

Ploaia torențială a început cu câteva minute înainte de startul partidei și a înrăutățit și mai tare starea unui gazon care nu se prezenta în cele mai bune condiții. CFR Cluj a fost echipa mai activă, însă fără să își creeze ocazii. 

Petrolul a practicar jocul cu care a obișnuit, unul asemănător cu cel al campioanei. Mingile lungi au reprezentat singura soluție pentru ambele echipe, dar cele două apărări au rezistat fără emoții.

Primul șut periculos a venit abia după o jumătate de oră de joc, când Țicu a trimis puternic de la mare distanță, direct în brațele lui Scuffet (30). Astfel, scorul pauzei la Mediaș a fost 0-0.

La revenirea de la vestiare, "feroviarii" au continuat să încerce să pună presiune, însă nu au demonstrat o idee clară de joc. Oaspeții s-au apărat aglomerat și au încercat să forțeze pe contraatac prin cele două vârfuri, Grozav și Irobiso, însă fără succes. 

Când meciul părea că se îndreaptă spre o remiză albă, campioana a înscris din specialitatea casei, faza fixă. În urma unui corner, Manea a reușit să trimită mingea în plasă și a declanșat bucuria pe banca gazdelor. Petrila a avut șansa de a majora diferența, însă a tratat superficial o ocazie clară, iar scorul final al partidei de la Mediaș a fost 1-0.

Comenteaza