CFR Cluj transferă un fost adversar. Dan Petrescu primește atacantul pe care îl dorește

CFR Cluj transferă un fost adversar. Dan Petrescu primește atacantul pe care îl dorește
| Foto: apollon.com

Formația din Gruia este pe punctul de a obține semnătura unui jucător crescut în Olanda.

După accidentarea lui Debeljuh, campioana a căutat soluții pentru postul de atacant. Malele, Jefte și Yeboah sunt variantele pe care Dan Petrescu le ia în calcul pentru acea poziție, însă tehnicianul și-a dorit un nou jucător.

După ce negocierile cu portughezul Ze Gomes au eșuat, șefii din Gruia și-au îndreptat atenția spre o altă țintă, iar mutarea este pe punctul de a se realiza. Rangelo Janga are șanse mari să fie noul jucător al campioanei României.

Atacantul de 30 de ani a evoluat ultima dată la Apollon Limassol, însă de-a lungul carierei a mai evoluat pentru Willem II, Excelsior, Dordrecht, NEC Nijmegen (toate Țările de Jos), Omonia Aradippou(Cipru), Trencin (Slovacia), Gent (Belgia), Astana (Kazahstan), Lugano (Elveția).

Mai mult, în perioada petrecută în Kazahstan, Janga a fost adversarul CFR-ului, în dubla câștigată de "feroviari" cu 3-2 la general, în preliminariile Ligii Campionilor.

Deși e născut la Rotterdam, atacantul reprezintă naționala statului Curacao, pentru care a înscris de 13 ori în 24 de partide. Palmaresul său cuprinde două titluri în Kazahstan, un titlu în Cipru și o Supercupă a Ciprului.

Comenteaza