CFR Cluj, trei jucători în echipa etapei în Liga 1. Țucudean e din nou în prim-plan

CFR Cluj, trei jucători în echipa etapei în Liga 1. Țucudean e din nou în prim-plan
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana a reușit să îi administreze Astrei Giurgiu a doua înfrângere a sezonului, într-un meci pe care clujenii l-au dominat.

După o perioadă mai puțin fericită, în ceea ce privește rezultatele, “feroviarii” au ajuns la trei meciuri fără înfrângere în prima ligă. Echipa lui Toni Conceicao se bazează, în mare parte, pe golurile lui Țucudean, iar vârful CFR-ului a tras echipa după el până pe a doua treaptă a podiumului.

Totuși, din echipa etapei din Liga 1, fac parte și doi jucători mai puțin utilizați de către campioni. Fundașul Ionuț Peteleu a prins echipa după evoluția curajoasă de la Giurgiu, unde l-a înlocuit cu brio pe căpitanul Camora. Și portughezul Moutinho a fost inclus în primul 11 ideal al etapei. Exilat în sezonul trecut, de către Dan Petrescu, lusitanul a fost omul meciului cu Astra, reușind un gol și o pasă de gol. Ultimul CFR-ist prezent în echipa etapei este George Țucudean, care a devenit golgheterul campionatului, după ce a ajuns la cota opt în acest sezon.

Echipa ideală a etapei a 11-a, în viziunea LPF:

Straton (Dunărea Călărași) – Cristea (Gaz Metan), Marc (Concordia), Peteleu (CFR Cluj) – Moutinho (CFR Cluj), Oaidă (FC Botoșani), Caiado (Gaz Metan), Golofca (FC Botoșani) – I. Hagi (Viitorul), Țucudean (CFR Cluj), Patin (Concordia). Antrenor: Dorinel Munteanu (Concordia)

Pentru “feroviari” urmează duelul cu Poli Iași. Partida se va disputa în 19 octombrie, de la ora 21, pe arena din Gruia.

Comenteaza