CFR Cluj, un nou atac la adresa rivalilor de la Craiova. Bogdan Mara: “Suntem consternaţi de nesimţirea unor oameni”

CFR Cluj, un nou atac la adresa rivalilor de la Craiova. Bogdan Mara: “Suntem consternaţi de nesimţirea unor oameni”
| Foto: gsp.ro

După ce clubul din Gruia a transmis un comunicat dur la adresa rivalilor din Liga 1, directorul sportiv al campioanei a continuat seria atacurilor.

Imediat după aflarea rezultatului testului lui Adrian Păun, oficialii craioveni au susținut public înghețarea campionatului, implicit, câștigarea titlului de către formația din Oltenia. În ciuda faptului că numărul cazurilor pozitive de la CFR Cluj s-a mărit, trupa din Gruia dorește continuarea campionatului.

Prin vocea directorului sportiv, Bogdan Mara, campionii au lansat un nou atac la adresa celor de la CS U Craiova, după ce duminică au transmis un comunicat de presă pe aceeași temă.

“Suntem consternaţi de caracterul, nesimţirea unor oameni care solicită acum întreruperea campionatului. Înainte, când eram noi pe primul loc, nu spuneau asta. Noi puteam să nu-i facem test lui Păun şi să jucăm meciul cu FCSB. Dar noi am respectat adversarii, pe noi şi competiţia. Am anunţat Liga Profesionistă de Fotbal imediat. Cel mai important lucru este sănătatea tuturor în acest moment.

Bineînţeles că nu ne-ar conveni îngheţarea campionatului. Nu ştiu ce se întâmplă, sperăm să se joace pe teren. Şi când am fost pe primul loc am susţinut asta. Sperăm să nu fie alte cazuri. Nu ştim încă în ce mod a luat Păun virusul”, a spus Mara, conform Telekom Sport.

Comenteaza