CFR Cluj - Universitatea Craiova 0-0. Remiză albă în derby-ul din Gruia

CFR Cluj - Universitatea Craiova 0-0. Remiză albă în derby-ul din Gruia
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Cele două echipe au terminat la egalitate, după un meci în care Țucudean a ratat cât pentru un campionat întreg, iar Mitriță a irosit un penalty.

Clujenii au început mai bine jocul și au dominat categoric primul sfert de oră. Țucudean a semnat prima ocazie a meciului, în minutul 9, când a reluat puțin pe lângă, cu o lovitură de cap. Oaspeții au răspuns prin Bancu și Mitriță, dar Arlauskis i-a salvat pe campioni prin intervenții excelente. Treptat, jocul s-a calmat, iar până la pauză doar Moutinho a fost aproape de gol. 

CFR a început în forță și actul secund, iar Țucudean și-a trecut în cont o nouă oportunitate de a marca. Apoi, spiritele s-au încins, după un duel între atacantul naționalei și Donkor, dar centralul Kovacs a calmat situația. Jocul s-a calmat din nou, dar portarul craiovenilor a fost aproape de a-i face cadou un gol lui Țucudean. Ultimele 10 minute le-au aparținut oltenilor, care puteau pleca cu toate punctele din Gruia. Întâi, Bancu a ratat de puțin ținta cu un șut superb, dar dezamăgirea oaspeților avea să fie și mai mare. Cu cinci minute înainte de final, Camora a comis henț în careu, dar Mitriță a tras mult peste de la 11 m. Astfel, derby-ul din Gruia s-a terminat indecis, 0-0.

Echipe de start:

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Lang, Vinicius, Camora - Djokovic, Hoban, Culio - Moutinho ( Urko Vera '85), Țucudean, Păun (Ioniță '62)

CS U Craiova: Pigliacelli - Martic, Donkor, Kelic, Briceag - Cicâldău, Mateiu (Fedele '76) - Mihăilă (Rocha '66), Mitriță, Bancu - Koljic

Comenteaza