CFR Cluj - Universitatea Craiova: Bilete pentru primul meci din play-off al feroviarilor

CFR Cluj - Universitatea Craiova: Bilete pentru primul meci din play-off al feroviarilor
| Foto: CFR Cluj Facebook

Prima partidă din play-off a CFR-ului e programată sâmbătă, 16 martie, de la 20:00, pe Stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj-Napoca. Elevii lui Adi Mutu luptă împotriva oltenilor de la Universitatea Craiova. 

Calificați din nou în Top 6, "feroviarii" încep cu un meci în fața fanilor clujeni parcursul din play-off. CFR Cluj a încheiat sezonul regulat pe locul al 3-lea și va juca în compania următoarei clasate, CS U Craiova.

"CFRiști, începem play-off-ul acasă! Haideți să pornim cu dreptul, împreună, pe acest drum! Ne vedem cu toții în Gruia la meciul cu Universitatea Craiova de sâmbătă, 16 martie, de la ora 20:00. 
Bilete online pot fi achiziţionate de aici: https://bit.ly/BileteCFRCraiova

Prețurile biletelor pentru meciul cu Universitatea Craiova:
Galeria CFR - 20 lei
Tribuna 2 - 30 lei
Tribuna 1 - 35 lei
VIP B - 120 lei
Sky Lounge - 200 lei ( mâncare și băutură incluse, experiență VIP)
Business Lounge – 500 lei ( business networking, mâncare și băutură premium incluse, acces într-un lounge privat)

Programul caselor de bilete de la stadion:
JOI, VINERI (14-15 MARTIE) - 12:00 - 17:00
SÂMBĂTĂ (ZIUA MECIULUI) - 12:00 - 20:00

În toate zonele din stadion, pentru meciurile disputate în Gruia, copiii au nevoie de bilet! Începând din acest sezon, sectorul 52 a devenit FAMILY ZONE. Astfel, la un bilet achiziționat de un adult (atât online, cât și de la casele de bilete) se poate achiziționa, cu valoare 0, un bilet pentru copil, exclusiv în sectorul 52

Tichetele achiziționate online pot fi scanate la porți și de pe telefonul mobil! În acest caz, vă rugăm să descărcați biletul, în prealabil, de pe adresa dumneavoastră de email! Hai CFR!", transmite clubul din Gruia. 

Comenteaza