CFR Cluj va avea o nouă conducere: “Mai mult ca sigur voi face parte din organigrama clubului în perioada imediat următoare”

CFR Cluj va avea o nouă conducere: “Mai mult ca sigur voi face parte din organigrama clubului în perioada imediat următoare”
| Foto: facebook.com/cfr1907

După plecarea lui Iuliu Mureșan, patronul din Gruia s-a mișcat repede și a adus la club doi oameni cu experiență în fotbalul românesc.

Campioana trece din nou prin restructurări, la fel ca și la începutul campionatului. Nelu Varga a decis să îl îndepărteze pe Iuliu Mureșan de la echipă și să îi aducă în locul său pe Marian Copilu, dar și pe Daniel Stanciu.

Fostul director sportiv de la Steaua și Dinamo a vorbit despre mutarea sa în Gruia. “Da, am avut o discuție cu cei din conducerea clubului, cu o parte din acționari, cu domnul Băgăcean, care este președintele CA și mai mult ca sigur voi face parte din organigrama clubului în perioada imediat următoare. Eu nu pot să confirm (n.r.: plecarea lui Iuliu Mureșan), că nu am avut o astfel de discuție cu nimeni din conducerea clubului, doar ce am citit și zvonurile care au circulat.

Eu am vorbit, singura discuție am avut-o de o lună și ceva cu cei de la CFR, lucrurile s-au concretizat în ultima săptămână aproape de sută la sută și activitatea mea se va lega doar de partea sportivă”, a declarat Stanciu pentru Digisport.

Noul director sportiv al CFR-ului a explicat și revenirea lui Marian Copilu în Gruia. “Da, e o discuție să se întoarcă și Marian Copilu. Nici asta nu pot să vă confirm sută la sută și nici măcar în poziția în care va veni. Probabil că în aceeași poziție. Sau dacă pleacă domnul Mureșan, probabil că va fi în locul lui, director general. Dar sincer nu pot să vă spun cu siguranță”, a precizat Daniel Stanciu.

FC Timișoara, FC Vaslui, Steaua, ASA Târgu Mureș, Dinamo și Hapoel Acre sunt echipele pe la care a mai trecut Daniel Stanciu. 

Comenteaza