CFR Cluj, variantă surpriză pentru postul de antrenor, în cazul unei plecări a lui Dan Petrescu

CFR Cluj, variantă surpriză pentru postul de antrenor, în cazul unei plecări a lui Dan Petrescu

Dacă tehnicianul campioanei va prelua echipa națională, șefii din Gruia pregătesc un nume surpriză pentru a prelua banca tehnică a “feroviarilor”.

Aflat pe lista scurtă pentru postul de selecționer, Dan Petrescu ar putea părăsi CFR Cluj în viitorul apropiat. Șefii din Gruia s-au reorientat deja către mai mulți tehnicieni. DUsan Uhrin Jr. ar fi varianta low-cost, însă pe lista campioanei se află și un nume surpriză. Este vorba de fostul selecționer, Cosmin Contra, cel care deja a purtat o serie de negocieri cu trupa din Gruia, potrivit GSP.

Chiar dacă este dorit de mai multe formații din Asia, Contra ar putea fi tentat să preia banca tehnică a campioanei și datorită relației bune pe care o are cu patronul Nelu Varga. De-a lungul carierei de antrenor, fostul selecționer le-a mai pregătit pe Poli Timișoara, Fuenlabrada (Spania), Petrolul Ploiești, Getafe (Spania), Guangzhou R&F (China), Alcorcon (Spania) și Dinamo. Singurele trofee din palmaresul lui Contra sunt Cupa României în 2013 alături de Petrolul și Cupa Ligii în 2017 alături de Dinamo.

Comenteaza