Video CFR Cluj, victorie cu emoții împotriva Viitorului

CFR Cluj, victorie cu emoții împotriva Viitorului
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Trupa lui Dan Petrescu a revenit temporar pe primul loc după ce s-a impus la Ovidiu, scor 2-1.

Clujenii au dominat începtul de meci, iar prima ocazie a venit repede. În minutul 9, Deac a tras din lovitură liberă, dar portarul Cojocaru a respins spectaculos. Două minute mai târziu a venit și golul pentru CFR, marcat de Omrani, după o combinație a trio-ului ofensiv al “feroviarilor”. Țîru a avut singura ocazie a gazdelor, dar lovitura sa de cap a trecut peste poarta apărată de Arlauskis.

În minutul 25, Deac a fost scăpat din marcaj de fundașii adverși și l-a executat pe Cojocaru. CFR a continuat să domine, iar singura fază notabliă a fost în minutul 39, când arbitrul Kovacs l-a amenințat pe Dan Petrescu că îl trimite în tribune, după proteste prelungite ale antrenorului clujenilor. Astfel, scorul pauzei a fost 2-0 pentru oaspeți.

Repriza secundă a început echilibrat. Clujenii au urmărit să închidă jocul și păreau că se îndreaptă spre o victorie facilă. Totuși, Viitorul a început să își arate colții, iar Gavra și Voduț au avut primele oportunități de a marca pentru echipa de la malul mării. Mai târziu, Ianis Hagi și-a încercat și el norocul de la distanță, dar fără să îi pună probleme lui Arlauskis.

Meciul se îndrepta spre un final liniștit când, în minutul 82, Kevin Boli a comis un henț în careu, iar arbitrul a indicat spre punctul cu var. Hagi a ratat inițial lovitura de pedeapsă, dar balonul s-a întors la el și decarul Viitorului a reușit să reducă din diferență. Partida s-a încheiat cu victoria la limită a “feroviarilor”, scor 2-1.

Primul “11” al CFR-ului a fost: Arlauskis – Manea, Vinicius, Boli, Camora – Bordeianu, Hoban, Culio – Deac, Țucudean, Omrani. Au mai evoluat: Rus, Costache, Mureșan.

Gică Hagi a început în formula: Cojocaru – Mladen, Țîru, Hodorogea, De Nooijer – Cicâldău, Băluță, Ganea – Ciobanu, Hagi, Drăguș. Au mai intrat: Gavra, Voduț, Casap.

Următorul meci pentru clujeni va fi împotriva echipei Poli Iași, duminică, 22 aprilie, de la ora 20:45.

 

Comenteaza