CFR Cluj, victorie cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Țucudean a înscris la revenirea în primul 11

CFR Cluj, victorie cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Țucudean a înscris la revenirea în primul 11
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana s-a impus pe terenul singurei formații din play-off, care nu a înregistrat vreun succes, scor 1-0. 

Trupa condusă de pe bancă de Dan Petrescu a început ofensiv jocul de la Sfântu Gheorghe, iar Culio și Omrani au trecut pe lângă gol în primele 10 minute de joc. Partida s-a echilibrat și nimic nu anunța ceea ce urma să se întâmple.

În minutul 24, Manea l-a găsit excelent pe Țucudean în careu, iar vârful clujenilor a înscris din cădere. Gazdele au încercat revenirea, dar șutul lui Rudol a trecut peste. “Feroviarii” au răspuns imediat, dar Culio a ratat din nou ținta și a lovit bara. Astfel, scorul pauzei a fost 1-0 pentru CFR Cluj.

Formația din Gruia a început în defensivă actul secund, după ce Sepsi a forțat egalarea în primele 20 de minute de la reluare. Tandia în minutul 57 și Flores în minutul 64 au semnat ocaziile gazdelor. Apoi, Țucudean a fost din nou în prim plan, după ce a ratat două bune oportunități de a înscrie.

Clujenii erau aproape de a majora diferența și prin Bordeianu, dar execuția sa a fost deviată în corner. Formația lui Dan Petrescu a gestionat perfect finalul de meci și nu a oferit nicio șansă adversarilor. Astfel, campionii s-au impus la limită la Sfântu Gheorghe, scor 1-0.

Echipe de start:

Sepsi: Fejer – Moura, Rudol, Jovanovic, Omar – Velev (Mensah ‘63), Karnitskiy – Flores, Fulop (Sîntean '80), Ștefan (Hamed ’46) – Tandia

CFR: Arlauskis - Manea, Vinicius, Boli, Camora – Deac (Păun '87), Bordeianu, Culio – Omrani, Țucudean (Costache ‘75), Moutinho (Djokovic ‘57)

În urma victoriei de la Sfântu Gheorghe, CFR a acumulat 41 de puncte și rămâne lider în Liga 1. Pentru clujeni urmează returul semifinalelor Cupei României, împotriva Astrei Giurgiu.

Comenteaza