CFR Cluj, victorie fără emoții în fața “lanternei roșii” din Liga 1

CFR Cluj, victorie fără emoții în fața “lanternei roșii” din Liga 1
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fără Edi Iordănescu pe bancă, “feroviarii” au reușit să se impună cu 4-0 în fața celor de la Poli Iași și au egalat din nou FCSB.

Campionii s-au instalat încă din primele minute în jumătatea adversă. În minutul 6, Susic i-a pasat inspirat lui Itu pe poziție viitoare, însă mijlocașul a fost blocat de portarul advers. Tot internaționalul de tineret a amenințat poarta oaspeților, cu un șut de la distanță, însă Brănescu a respins (16). 

Clujenii au cotinuat să pună presiune, însă de cele mai multe ori au șutat pe direcția goalkeeper-ului ieșean. Cu toate acestea, ultimele secvențe ale reprizei au adus bucuria în Gruia. În minutul 44, Chipciu a trimis bine din marginea careului și a reușit să dechidă scorul. În minutele de prelungire, Itu i-a centrat lui Omrani, iar francezul a deviat elegant la colțul scurt și a stabilit scorul pauzei, 2-0.

În startul reprizei secunde, ieșenii au încercat să avanseze, însă tot “feroviarii” au fost cei care au dominat la capitolul posesie. După mai bine de o oră de joc, Omrani și Deac au scăpat pe contraatac, francezul i-a pasat internaționalul român, iar experimentatul mijlocaș a dus scorul la 3-0. Trupa lui Edi Iordănescu a redus din turație, însă a mai reușit să înscrie o dată până la finalul jocului.

În urma unui contraatac ale echipei clujene, debutanul Sigurjonsson a deviat elegant către Deac, care a reușit dubla și a dus scorul la 4-0. “Feroviarii” s-au impus la scor în fața ultimei clasate și țin aproape de FCSB.

Comenteaza