CFR Cluj, victorie în amicalul cu ACS Poli Timișoara

CFR Cluj, victorie în amicalul cu ACS Poli Timișoara
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Clujenii au învins formația pregătită de Leo Grozavu, într-o partidă în care fostul căpitan al naționalei, Răzvan Raț a debutat la oaspeți.

“Feroviarii” au început mai bine meciul, iar în primele 15 minute au avut o posesie covărșitoare, dar fără să amenințe poarta timișorenilor. Jucătorii lui ACS Poli au început să iasă la joc, iar ocaziile pentru clujenii au apărut. Mai întâi, Păun a șutat bine din 16 m, iar apoi Curileac a respins miraculous șutul lui Mailat, venit dintr-o combinație cu același Păun. Din cornerul rezultat, CFR a deschis scorul prin fundașul brazilian, Gilvan. Mihai Roman a încheiat repriza cu o ocazie uriașă pentru oaspeți în minutul 43, când deviat pe lângă poarta goală, în urma unei lovituri de colț.

Dan Petrescu a început să ruleze lotul după pauză, iar jocul ofensiv al gazdelor s-a îmbunătățit. Păun a majorat scorul, cu un șut din marginea careului, după o fază create de Alex Ioniță, în minutul 54. Apoi, Ioniță s-a aflat din nou în prim plan, după ce Mailat a driblat tot ce i-a stat în cale de la mijlocul terenului și l-a lăsat cu poarta goală pe fostul rapidist, care a îndeplinit o simplă formalitate. Pe fondul relaxării CFR-ului, ACS Poli a primit un penalty, pe care l-a transformat Vașvari în minutul 84. Meciul s-a încheiat cu victoria clară a “feroviarilor”, scor 3-1.

Dan Petrescu a început în formula: Vâtcă – Luchin, Boli, Gilvan, Vlad – Rus, Bordeianu – Ioniță, Păun, Mailat – Omrani. Au mai intrat: Duka – Peteleu, Vinicius, Camora, Djokovic, Culio, Hoban, Balde și Dodoi.

Primul 11 al lui ACS Poli a fost: Curileac – Străuț, Artean, Cânu, Raț, Vașvari, Enescu, Zaluschi, Munteanu, Bîrnoi, Roman.

CFR va juca în cea de-a treia etapă de play-off cu CS U Craiova. Partida se va disputa sâmbătă, 31 martie, de la ora 20:45.

Comenteaza