CFR Cluj, victorie la limită în fața lui Poli Iași. Clujenii au trecut temporar pe primul loc al Ligii 1

CFR Cluj, victorie la limită în fața lui Poli Iași. Clujenii au trecut temporar pe primul loc al Ligii 1
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Andrei Mureșan a fost singurul marcator al partidei din etapa a 12-a a campionatului.

Partida din Gruia a avut un start slab, în care ambele echipe au așteptat mutarea adversarului. Ieșenii au avut prim ocazie, dar Sanoh a șutat pe lângă din interiorul careului. CFR a preluat treptat inițiativa și a reușit să deschidă repede scorul. Fundașul Mureșan a fost cel a înscris în urma unei lovituri de colț bătute de Moutinho.

Același portughez putea majora diferența, dar a ratat o ocazie foarte bună după o fază frumoasă de atac creată de campioni. Tot jucătorul de bandă stângă a fost în prim-plan și în finalul primei părți, când l-a încercat pe Rusu cu un șut de la distanță. Deși clujenii au dominat clar meciul, Patrick Petre putea egala la ultima fază a reprizei, dar Arlauskis a repsins șutul mijlocașului.

În actul secund, “feroviarii” au cedat inițiativa și nu au mai contat în atac. Chiar dacă ieșenii au avut posesia mai bună, elevii lui Flavius Stoican nu s-au apropiat periculos de poarta CFR-ului. Băieții lui Antonio Conceicao au reușit să conserve rezultatul până la final și au trecut temporar pe prima poziție a clasamentului.

Echipe de start:

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, A. Mureşan, Camora - Djokovic, Hoban (Bordeianu ‘34), Culio – Ioniţă (Deac ‘67), Ţucudean, Moutinho (Omrani ‘82)

Poli Iaşi: Rusu - L. Rus, Cioinac, Mihalache, Sin - Qaka, Flores, Petre – Sanoh (Aguinaldo ‘60), Enouh, Bekui (Platini ‘46)

În etapa următoare, ultima a turului, clujenii se vor deplasa la Sfântu Gheorghe, pentru partida împotriva lui Sepsi.

Comenteaza