CFR Cluj, victorie la limită pe sinteticul de la Chiajna. Djokovic a marcat unicul gol al partidei

CFR Cluj, victorie la limită pe sinteticul de la Chiajna. Djokovic a marcat unicul gol al partidei
| Foto: facebook.com/cfr1907

Clujenii s-au impus în fața echipei lui Dorinel Munteanu și s-au disanțat la cinci puncte în fruntea clasamentului Ligii 1.

Campioana a început în forță partida de pe sinteticul de la Chiajna și s-a instalat încă din start în jumătatea gazdelor. După un sfert de oră, Manea a încercat să profite de o eroare a portarului advers, a pasat în fața porții goale, dar niciun coeg nu se afla acolo. Tot apărătorul lateral a centrat bine un minut mia târziu, Greaba resins greșit, dar Țucudean era prea departe de balon pentru a înscrie. La jumătatea primei reprize, Djokovic a deschis scorul, cu o lovitură de cap, după un corner executat de Păun. După gol, “feroviarii” au dominat în continuare jocul, dar fără să se apropie periculos de poarta Concordiei. Astfel, scorul pauzei a fost 1-0 pentru elevii lui Conceicao.

Gazdele au intrat mai concentrate în actul secund, dar forcingul Concordiei a durat foarte puțin. CFR a preluat din nou inițiativa, iar jocul s-a disputat mai mult la mijlocul terenului. Oportunitățile de gol au fost rare, de ambele părți. Clujenii și-au conservat bine avantajul și finalul de meci.În prelungirile partidei, Culio a fost eliminat pentru al doilea galben, dar campioana s-a impus la limită, 1-0 și s-a îndepărtat la cinci puncte de FCSB.

Echipe de start:

Concordia Chiajna: Greab – Bărboianu (Măzărache ‘74), Albu, Marc, Fota – Gorobsov, Prepeliță – Grădinaru, Cristescu (Deaconu ‘79), Panait – Batin (Guessan ‘68)

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureșan, Camora – Djokovic, Culio – Omrani (Ioniță ‘75), Deac, Păun (Bordeianu ’68) – Țucudean (Lang 90+5)

În următoarea etapă, cea cu numărul 17, clujenii primesc vizita ultimei clasate, FC Voluntari.

Comenteaza