CFR Cluj, victorie muncită cu Sepsi OSK. Campioana joacă modest, dar obține cele trei puncte

CFR Cluj, victorie muncită cu Sepsi OSK. Campioana  joacă modest, dar obține cele trei puncte
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația condusă de Edi Iordănescu a reușit să se impună în cea de-a doua partidă din play-off, scor 1-0, în fața covăsnenilor.

 

Prima parte a jocului de la Sfântu Gheorghe a fost una echilibrată. Ambele echipe și-au dovedit calitățile fizice, însă relizările în plan ofensiv au lipsit cu desăvărșire. Gazdele au fost periculoase după un sfert de oră, când Safranko a reluat cu capul spre poartă, însă Arlauskis a fost la post.

Totuși, ocazia slovacului a fost singura cu adevărat important până în finalul reprizei. În urma unei lovituri libere din marginea careului, mingea a ajuns în suprafața de pedeaspă, l-a lovit în mână pe Dimitrov, iar arbitrul a dictat penalty. Deac a transformat (45) și a stabilit scorul pauzei, scor 1-0.

Scenariul din actul secund a fost același ca și în prima parte. CFR Cluj nu a strălucit, în timp de Sepsi OSK a fost echipa cu ocaziile. La 13 minute de la reluare, Ștefănescu a ajuns într-o poziție favorabilă, a șutat pe colțul lung, puțin pe lângă poarta lui Bălgrădean (58). Safranko și Dimitrov puteau și ei restabili egalitatea, însă tabela a rămas neschimbată.

Odată cu trecerea timpului, Edi Iordănescu a mutat defensiv și a încercată să blocheze fiecare spațiu pe care l-ar fi putut avea la dispoziție gazdele. ”Feroviarii” au închis jocul și au reușit să obțină cel de-al doilea succes în play-off-ul Ligii 1.

Echipe de start:

Sepsi OSK: Niczuly – Dimitrov, Ninaj, Mitrea, Ștefănescu – N. Păun (Gonzalez ’46), Vașvari, Fl. Ștefan (Aganovic ‘66) – L. Fulop (Achahbar ‘46), Safranko (Rapp ‘73), Nouvier

CFR Cluj: Arlauskis (Bălgrădean ‘46) – Manea, Burcă, Ben Youssef, Camora – Joca (Chipciu ‘6), Hoban, Păun (Sigurjonsson ’80) – Deac (Soares ‘80), Debeljuh (Rondon ’66), Costache

Comenteaza