CFR Cluj, victorii pe linie în amicale

CFR Cluj, victorii pe linie în amicale
Feroviarii se află în cantonament în Slovenia, sub comanda lui Vasilie Miriuţă, şi au înregistrat doar victorii în amicale, marcând de cinci ori fără să primească vreun gol.

Ultima "victimă" a jucătorilor din Gruia a fost Dinamo Moscova, învinsă miercuri, în cel de-al treilea amical al vercii, cu scorul de 1-0. Prima repriză a fost controlată de CFR, Jakolis fiind aproape de a marca în mai multe rânduri. Pe vreme ce minutele treceau, s-au înmulţit şi ocaziile, Camora, Ruiz și Jakolis trecând, pe rând, pe lângă deschiderea scorului. Unicul gol al meciului a fost înscris de Camora (‘32), cu un șut la colțul lung care s-a dus în plasă după ce a lovit bara. În repriza secundă, ruşii au reuşit să echilibreze jocul, dar clujenii au rămas periculoşi în faţa porţii. Cristian și Petrucci au fost şi ei aproape de a marca.

Vasile Miriuţă a început partida într-o aşezare 4-2-3-1: Marc - Camora, Tinc, Larie, Peteleu - Veres, Juan Ruiz - Jakolis, Negruţ, Nouvier - Guima.

Pe parcursul partidei au ieșit Marc, Larie, Tînc, Nouvier, Veres, Negruț, Ruiz, Camora și au intrat Moldovan, aflat la debutul în poarta CFR-ului, Horj, Mureșan, Păun, Petrucci, Cristian, Nascimento, Neagu.

CFR joacă următorul meci vineri, 8 iulie, împotriva ucrainienilor de la Zorya Luhansk, de la 19:00.

Fundaşul lateral Andrei Peteleu, care a început titular partida cu Dinamo Moscova, este prima achiziţie a verii pentru CFR. Jucătorul de 23 de ani, fost la Petrolul Ploieşti, a semnat săptămâna trecută cu formaţia din Gruia. De-a lungul carierei, Peteleu a mai trecut pe la Gloria Bistriţa, Delta Tulcea, Târgu-Mureş sau Săgeata Năvodari, timp în care a strâns nu mai puţin de 76 meciuri în Liga 1 şi 84 în eşalonul secund. Peteleu a adunat şi selecţii la naţionalele României, trei la U17 ani, una la U18 şi 7 la reprezentativa sub 21 de ani.

REZULTATELE CFR-ULUI ÎN AMICALE

30 IUNIE - CFR Cluj - NK RUDAR VELENJE 2 - 0 (Petrucci '38, Guima '63)
03 IULIE - CFR CLUJ - VORSKLA POLTAVA 2 - 0 (Păun '30, Larie '49)
06 IULIE - CFR CLUJ - DINAMO MOSCOVA 1 - 0 (Camora'32)

 

Comenteaza