CFR Cluj – Viitorul, duelul ultimelor două campioane. Antonio Conceicao: “Cel mai important este să reușim să recuperăm jucătorii din punct de vedere moral”

CFR Cluj – Viitorul, duelul ultimelor două campioane. Antonio Conceicao: “Cel mai important este să reușim să recuperăm jucătorii din punct de vedere moral”
| Foto: foto facebok.com/cfr1907

Clujenii revin la lupta din campionat într-un duel ce se anunță a fi încins.

După eliminarea rușinnoasă din Europa League, echipa din Gruia a rămas doar cu lupta de Liga 1, unde e la doar un punct distanță de primul loc. Clujenii vor întâlni una dintre cele mai ofensive echipe ale campionatului, iar meciul se anunță a fi complicat și prin prisma listei lungi de indisponibili de la CFR. Chiar dacă s-a vorbit mult despre demiterea sa, Antonio Conceicao a refuzat să discute acest subiect.

Antrenorul campioanei a încearcă să îi mobilizeze pe elevii săi și le cere concentrare. “Cel mai important este să reușim să recuperăm jucătorii din punct de vedere moral, eliminarea din Europa League ne-a lăsat câteva urme asupra jucătorilor. Trebuie să ne revenim, întâlnim un adversar greu mâine seară, care joacă un fotbal creativ și e important să ne ridicăm la nivelul lor, e important să câștigăm. Nu este ușor, dubla cu Dudelange a lăsat urme negative asupra jucătorilor, dar și asupra noastră.

Avem în față un campionat lung, avem Cupa României și trebuie să ne revenim pentru a face față peste tot. E un moment dificil, dar nu e o dramă, în campionat suntem pe drumul cel bun și avem șanse să câștigăm titlul. Eu am simțit că jucătorii sunt profesioniști, sunt serioși, sunt fotbaliști care își doresc să câștige la CFR și cred că împreună vom lupta pentru a evolua. Vom avea și o pauză de două săptămâni în care voi avea posibilitatea să pregătesc echipa”, a declarat Conceicao.

Portughezul s-a arătat îngrijorat și de faptul că nu se va putea baza pe mai mulți oameni importanți. “Trebuie să reușesc să fac cel mai bun prim 11 pentru mâine. Avem în continuare probleme de lot, jucători cu probleme fizice, însă vom vedea dacă vom putea să refacem o parte din ei. Culio, De Luca, Hoban și Omrani nu vor fi pe foaia de joc mâine, iar pe Djokovic sperăm să îl recuperăm”, a precizat tehnicianul

Partida dintre CFR Cluj și Viitorul va avea loc duminică, 2 septembrie, de la ora 18:30, pe arena din Gruia.

Comenteaza