CFR Cluj: Doi atacanți, pentru 6 milioane de euro

CFR Cluj: Doi atacanți, pentru 6 milioane de euro
| Foto: https://www.facebook.com/cfr1907/

CFR Cluj vrea să dea lovitura pe piața transferurilor cu două mutări de 6 milioane de euro. Atacanții din Gruia au prețul stabilit de Nelu Varga.

Următorii care se pot adăuga listei plecărilor de la CFR Cluj sunt Ermal Krasniqi și Emmanuel Yeboah. În cazul acestora sumele solicitate sunt mai mari decât cele menționate anterior.

Prețul ambilor fotbaliști este de 6 milioane de euro, 3 milioane de euro fiecare, potrivit unei dezvăluiri făcute de președintele Cristi Balaj.

„De Krasniqi și Yeboah putem să discutăm pe la 3 milioane de euro. Pe Yeboah puteam să-l dăm cu 2,5 milioane de euro, dar s-au schimbat anumite detalii la transferul lui Slavia Praga. Între timp el a jucat, a fost golgheterul Cupei Africii și de fiecare dată aduce calitate.

Este urmărit de cluburi importante. Mai puțin de 3 milioane de euro nu cred că ar accepta domnul Varga”, a declarat Cristi Balaj, citat de prosport.ro.

Cert e că valoarea lui Emmanuel Yeboah ar putea crește după ce a marcat cel de-al doilea gol al său din acest sezon duminică seara, împotriva celor de la Universitatea Craiova, meci jucat pe stadionul din Gruia și încheiat la egalitate, scor 1-1. 

 

Comenteaza