CFR dă lovitura sfârșitului de an. L-a luat pe Țucudean

CFR dă lovitura sfârșitului de an. L-a luat pe Țucudean
Liderul Ligii 1 a bătut palma cu golgheterul Viitorului, George Țucudean (26 ani).

Atacantul campioanei era de mai mult timp în vizorul "ceferiștilor". Este al treilea transfer făcut de ardeleni în această iarnă, după Sebastian Mailat (ACS Poli Timișoara) și Valentin Costache (Dinamo).

"Pot să zic că e rezolvat Ţucudean. Lucrăm de mult la acest transfer. Este un vârf de atac foarte bun, cu fizic, este un golgheter şi sper să-l avem la pregătire din prima zi în noul an", a declarat președintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureșan, pe Look TV.

Țucudean a înscris 11 goluri în actuala ediția de campionat, fiind al doilea golgheter al campionatului. De-a lungul carierei, atacantul român a mai jucat la UTA Arad, Dinamo, Standard Liege, Charlton Athletic, FCSB, ASA Târgu Mureș și Pandurii. În 2012, a luat Cupa și Supercupa României cu Dinamo. În 2015, George Țucudean a câștigat Cupa, Campionatul și Supercupa României alături de FCSB. Are 2 selecții în echipa națională și este cotat la 800.000 de euro pe portalul transfermarkt.com.

Cine pleacă?

Odată cu venirea lui Țucudean, CFR ar putea renunța la un atacant datorită concurenței pe post. Dan Petrescu va alege între Urko Vera, Billel Omrani și Ibrahima Balde. Cele mai mari șanse de plecare le-ar putea avea, însă, Balde.

"Din păcate, nu e ce vreau eu la antrenamente. Îmi pare rău că nu pot să-l folosesc mai mult. În Rusia era un jucător foarte bun, dar a avut o perioadă în care nu a mai evoluat, a pierdut și pregătirea, iar asta se vede", spunea antrenorul "feroviarilor" la un moment dat.

Billel Omrani este dorit de mai multe luni de FCSB, existând în acest sens și niște discuții între oficialii "roș-albaștrilor" și impresarul jucătorului francez. Conducerea CFR-ului a anunțat, însă, că nu îl va ceda pe atacantul de 24 ani decât în schimbul unei sume de bani.

Comenteaza