CFR face schimb cu ”Regele”. Pleacă Horj, vine Boli

CFR face schimb cu ”Regele”. Pleacă Horj, vine Boli
Campania de transferuri a ”feroviarilor” încă nu a luat sfârșit. CFR Cluj a bătut palma cu fundașul lui FC Viitorul, Kevin Boli (26 ani), dar l-a oferit ca monedă de schimb pe Răzvan Horj (21 ani).

Boli a semnat contractul cu noua sa echipă în cursul zilei de luni. Formația din Gruia va plăti aproximativ 500.000 euro campioanei FC Viitorul, dar îl va da la schimb și pe fundașul central Răzvan Horj. Jucătorul de 21 ani nu prins niciun meci la echipa de seniori în acest sezon și evoluează pe același post ca și Boli.

"Boli e primul jucător pentru care dăm bani în această vară. Sunt 18 jucători noi şi 9 vechi în lot. Am plătit pe el mai puţin de 500.000 de euro + Horj", a spus Iuliu Mureșan pe Digisport.

Kevin Boli juca la Viitorul din 2015, unde a fost adus liber de contract de la Mouscron (Belgia). Fotbalistul ivorian a strâns 80 de meciuri și 4 goluri pentru echipa lui Gică Hagi. Este cotat la 1,5 milioane de euro pe portalul transfermarkt.com.

Răzvan Horj (21 ani) a venit în Gruia la 15 ani. Este originar din Moisei (județul Maramureș) și e cotat la 600.000 euro pe portalul Transfermarkt.com. Sezonul trecut a debutat la prima echipă, bifând 28 meciuri în toate competițiile.

Schimbul Horj-Boli nu e singurul făcut de CFR în acest sezon. "Feroviarii" l-au cedat în vară pe mijlocașul Filipe Nascimento la Dinamo, dar l-au adus pe Dan Nistor.

Tot luni, CFR a oficializat transferul mijlocașului Damjan Djokovic. Djokovic a jucat la CFR Cluj și în sezonul 2013-2014, când a bifat 28 meciuri și 3 goluri pentru ardeleni. Fotbalistul croat a evoluat ultima dată în țara natală, la campioana Rijeka. Tot în acest an, Djokovic a îmbrăcat tricoul celor de la Spezia (Serie B), unde a mai evoluat în trecut fostul internațional Dorin Goian.

Comenteaza