CFR – FC Brașov. Miriuță are doi indisponibili pentru meciul cu “stegarii”

CFR – FC Brașov. Miriuță are doi indisponibili pentru meciul cu “stegarii”
CFR Cluj și FC Brașov se întâlnesc luni, de la ora 21:00, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”, în etapa a XIII-a a Ligii I.

Cele două echipe traversează forme total diferite. Înaintea meciului de luni, "feroviarii" sunt pe locul al doilea în campionat, la cinci puncte în spatele Stelei și vin după o calificare spectaculoasă în "sferturile" Cupei României, 2-1 cu Rapid, în Giulești. Lucrurile stau complet diferit pentru "stegari". Copleșiți de probleme financiare și de lot, FC Brașov vine după o înfrângere acasă cu CSU Craiova (3-2), la care se adaugă eliminarea din cupă cu "U" Cluj (3-1).

Antrenorul CFR-ului, Vasile Miriuță, nu va putea conta pe Susic, suspendat din cauza cumului de cartonașe galben, dar nici pe congolezul Dore, care a fost eliminat în prelungirile partidei din Giulești. De cealaltă parte, indisponibilitățile îi dau bătăi de cap și lui Adrian Szabo. El nu-i va avea la dispoziție pe Mugurel Buga (accidentat), Diogo Santos (suspendat), iar Ștefan Grigorie și Bruno Madeira sunt, la rândul lor, incerți.

În aceste condiții, primul "11" al clujenilor ar putea fi următorul: Felgueiras - Lopes, Larie, Rada, Camora - Muniru, Monroy - Chanturia, Tade, Ivanovski - Guima.

CFR - FC Brașov este una dintre partidele de tradiție ale fotbalului românesc. Cele două echipe s-au întâlnit până acum de 26 de ori, 12 victorii revenindu-le clujenilor și doar șase "galben-negrilor". Opt întâlniri s-au încheiat la egalitate.

Partida este programată la ora 21:00, pe Look Tv. Ea va putea fi urmărită și în format live-text, pe website-ul ziuadecj.ro.

 

Comenteaza