CFR - FCSB 1-1. Derby tensionat în Gruia, dar terminat nedecis

CFR - FCSB 1-1. Derby tensionat în Gruia, dar terminat nedecis
CFR - FCSB 1-1

Partida dintre primele două clasate s-a încheiat la egalitate, după ce oaspeții au eglalat în prelungiri, prin Gnohere.

Începutul de joc din Gruia a fost unul echilibrat, iar cele două echipe au așteptat greșeala adversarului. Prima ocazie a partidei a venit în minutul 13 , când Culio a șutat în apropiere, dar Bălgrădean a reținut. FCSB a avut prima oportunitate în minutul 34, în urma unei lovituri libere executate de Budescu. Apoi, derby-ul a explodat, iar în minutul 37 arbitrul Hațiegan a indicat punctul cu var, după un henț al lui Benzar. Culio a transformat fără emoții și CFR prelua conducerea partidei. Replica bucureștenilor nu s-a lăsat așteptată și Budescu a lovit transversala după un șut de la distanță. Deac a încheiat prima repriză cu un șut din apropiere, peste poartă.

Repriza secundă a început mai bine pentru FCSB, care a ratat trei ocazii mari prin Budescu, Florin Tănase și Man. CFR a replicat în minutul 58 printr-un șut din întoarcere al lui Țucudean, care a fost respins de portarul oaspeților. Minutul 64 a adus eliminarea lui Peteleu, iar 9 minute mai târziu, căpitanul FCSB-ului, Pintilii, a fost trimis și el la vestiare. Deac a semnat cea de-a doua ocazie a gazdelor, într-o repriză în care roș-albaștri au asediat permanent poarta lui Arlauskis. Șutul pe lângă al lui Budescu, din minutul 85 a anunțat ceea ce urma, iar Harlem Gnohere a eglalat în primul minut al prelungirilor. “Bizonul” a profitat de o bâlbâială în careu și l-a egalat pe Țucudean în clasamentul golgheterilor.

Dan Petrescu a început în formula: Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureșan, Peteleu – Hoban, Culio, Djokovic – Omrani, Țucudean, Deac. Au mai evoluat: Mailat, Costache, Ioniță.

Primul 11 al FCSB-ului a fost: Bălgrădean – Benzar, Planic, Găman, Momcilovic – Pintilii, Morais – Man, Budescu, Teixeira – Alibec. Au mai intrat: Fl. Tănase, Cristi Tănase, Gnohere.

Următorul meci pentru CFR va fi împotriva ocupantei locului 3, CS U Craiova, în deplasare. Clujenii ocupă locul 1 în clasament cu 34 de puncte, urmați de FCSB cu 32.

Comenteaza