CFR-FCSB. Dan Petrescu iese la atac: Unul dintre cei doi care vorbește despre mine acum, când eram la Urziceni, îl înjura pe patronul Stelei zilnic

CFR-FCSB. Dan Petrescu iese la atac: Unul dintre cei doi care vorbește despre mine acum, când eram la Urziceni, îl înjura pe patronul Stelei zilnic
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Tehnicianul din Gruia le-a răspuns oficialilor vicecampioanei, după ce a fost criticat toată săptămâna.

Antrenorul CFR-ului nu crede că scandalurile din fotbalul românesc ar fi posibil și într-unul din campionatele mari ale lumii. “Este incredibil că în 2018, în România încă sunt declarații prin care se atacă antrenorul advers. Cum ar fi ca patronul sau directorul sportiv al unei echipe de top din Europa să spună că antrenorul advers nu are ce căuta în țară. Ei ar trebui să vorbească de antrenorul lor, de jucătorii lor nu de Dan Petrescu și ce face el”, a declarat fostul internațional.

Petrescu l-a taxat și pe fostul său colaborator de la Unirea Urziceni, Mihai Stoica. ”Directorul lor sportiv spunea că eu înjuram jucătorii la Urziceni. Înainte să vină la echipă acei jucători erau doar jucători buni în campionatul intern. După ce au fost “înjurați” de mine, majoritatea au ajuns la echipa națională. Până atunci nu intrau nici în vederile selecționerilor. Eu nu am dat în niciun jucător. Directorul sportiv a lovit un suporter, chiar unul al Stelei. În orice țară civilizată din lume, acel om nu ar mai fi fost niciodată în acel club”, a spus antrenorul.

Tehnicianul din Gruia și-a declarat, din nou, respectul pentru adversarul de duminică. ”Eu respect clubul Steaua, dar am fost atacat personal de ei. Am fost plecat din țară și ca jucător, dar și ca antrenor și sunt mândru de ce am reușit și am făcut cinste României. Acum sunt la un club unde sunt fericit, îmi doresc să stau cât mai mult aici și voi da tot ce am mai bun pentru CFR în continuare. Așa am făcut toată viața mea și așa voi face în continuare”, a menționat Dan Petrescu.

Antrenorul liderului Ligii 1 a ținut să amintească trecutul său la formația din capitală și performanțele obținute în tricoul roș-albastru. ”Niciodată în viața mea nu mi-aș permite să atac conducători sau jucători de la echipa adversă. Eu sunt atacat personal, de nouă luni, dar am deci să tac. Eu am crescut acolo, am fost în galerie, am fost căpitanul Stelei, am jucat o finală de Champions League pentru club și acum mă atacă. Eu tot timpul am spus că aceasta e singura Steaua și am vorbit despre ei la superlativ și acum sunt atacat personal. Unul dintre cei doi care mă atacă acum, când eram la Urziceni, îl înjura pe patronul Stelei zilnic. Dacă nu ne respectăm vom ajunge ca și în Grecia, unde s-a suspendat campionatul”, a încheiat tehnicianul clujenilor.

Partida dintre CFR Cluj și FCSB va avea loc duminică, 18 martie, pe arena din Gruia. Derby-ul va începe la ora 20:45.

Comenteaza