CFR, gata să-l vândă pe Omrani la FCSB. Ce zice Becali

CFR, gata să-l vândă pe Omrani la FCSB. Ce zice Becali
CFR Cluj s-ar putea despărți de Billel Omrani (24 ani) în această iarnă. Atacantul francez este dorit de mai mult timp de FCSB, iar ”feroviarii” sunt gata să-l cedeze dacă vor primi o ofertă bună.

Președintele formației din Gruia, Iuliu Mureșan, anunță, însă, că FCSB îl poate lua pe Omrani doar dacă va plăti peste 1 milion de euro.

"Jucătorii noştri sunt transferabili. Omrani e un jucător foarte bun. Dacă Steaua plăteşte un preţ corect, ne putem înţelege. Nu ne-am gândit încă la sumă, dar va fi peste un milion de euro. Aşteptăm să discute cu noi, vedem dacă ne putem înţelege sau nu", a declarat Mureșan, la Pro X.

Patronul steliștilor, Gigi Becali, a confirmat interesul pentru Omrani. Tot el a spus că a discutat și cu impresarul jucătorului.

”M-a sunat impresarul și m-a întrebat dacă sunt interesat, iar eu i-am zis că da. Mi-a spus că poate pleca liber la iarnă”, a afirmat Becali, în sursa citată.

Billel Omrani joacă la CFR Cluj din septembrie 2016. A fost adus de ardeleni de la Olympique Marseille. În acest sezon, atacantul de 24 ani a bifat 13 meciuri și 2 goluri în toate competițiile. Este cotat la 750.000 de euro pe portalul transfermarkt.com.

Comenteaza