CFR investește în viitor. “Feroviarii” au realizat 8 transferuri: “Vrem să-i creștem, iar ulterior să-i transferăm la cluburi mult mai importante”

CFR investește în viitor. “Feroviarii” au realizat 8 transferuri: “Vrem să-i creștem, iar ulterior să-i transferăm la cluburi mult mai importante”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația din Gruia a achiziționat 8 tineri fotbaliști pe care plănuiește să îi pregătească și să obțină profit de pe urma unor posibile transferuri.

CFR Cluj i-a transferat pe Buș, Dugandzic și Neguț pentru echipa de seniori, însă “feroviarii” au investit și în viitor. Președintele campioanei, Cristi Balaj, a dezvăluit că formația din Gruia a achiziționat nu mai puțin de 8 fotbaliști.

Doi dintre aceștia sunt români, portarul Răzvan Sava și atacanul Daniel Birligea, iar doi sunt ivorieni, 3 ghanezi și un jucător vine din Panama.

“L-am adus pe Răzvan Sava, portar de la Torino, care respectă regula U21. Și a mai venit Daniel Birligea, un atacant de 21 de ani, care a jucat etapă de etapă în Serie C. A fost important să aducem jucători care au jucat! Sava a apărat mai puțin, dar la portari este mai greu.

El a fost cochetat și cu echipa națională, a fost rezerva lui Otto Hindrich. Suntem obligați să aducem, vrem să ne asigură și viitorul, nu gândim doar pe termen scurt.

Nu întâmplător avem niște jucători aduși despre care se știe mai puțin. Avem doi ivorieni de 19 și 21 de ani, plus 3 jucători din Ghana, toți între 18 și 19 ani, și un jucător din Panama.

Toți acești șase jucători au fost la echipele naționale. I-am văzut pe toți acești jucători înainte să-i transferăm, cu excepția celui din Panama, despre care am avut referințe bune. El urmează să fie verificat.

Am avut persoane care s-au deplasat și i-au urmărit, și doar după aceea i-am adus în România. În primul rând vrem să ne folosim de ei, să-i creștem, iar ulterior să ajungem să-i transferăm la cluburi mult mai importante”, a declarat Cristi Balaj la Digisport.

Comenteaza