CFR, învinsă de Dinamo. ”Feroviarii” se îndepărtează de primul loc VIDEO

CFR, învinsă de Dinamo. ”Feroviarii” se îndepărtează de primul loc VIDEO
CFR Cluj a pierdut cu 0-2 în fața lui Dinamo, miercuri, pe Arena Națională din capitală, în cea de-a patra etapă din play-off.

Gazdele au rezolvat meciul în prima repriză, întâi prin Adam Nemec (21), cu o reluare din 7-8 metri, iar apoi prin Rivaldinho (43), care a trimis cu capul din 9 metri după ce Mincă respinsese inițial un șut al lui Nemec.

CFR putea reduce din handicap prin Omrani (62). Franco-algerianul crescut de Olympique Marseille a șutat puțin pe lângă poartă din întoarcere. Liviu Antal (76) a trimis apoi în brațele lui Cerniauskas după o pasă a lui Nascimento. Către finalul jocului, Dan Roman (84) și-a încercat norocul cu o lovitură de cap, respinsă însă de goalkeeperul lui Dinamo. Un minut mai târziu, Horj (85) a avut un gol anulat pe motiv de offside.

După eșecul cu "alb-roșii", formația din Gruia ratează șansa de a se apropia la două puncte de liderul Viitorul. Ardelenii ocupă locul 3 în play-off, cu 28 puncte, iar Dinamo a ajuns pe 4, acumulând 26 puncte.

CFR Cluj nu a mai fusese învinsă de Dinamo în campionat din primăvara lui 2013, în Gruia, scor 0-1. În alte două confruntări cu "câinii" din acest sezon, elevii lui Vasile Miriuță au bifat un egal (0-0) și o victorie (2-0). "Feroviarii" au bifat al doilea eșec din play-off, după cel cu Steaua (0-2), suferit tot pe Arena Națională.

Duminică, de la ora 18:00, CFR va evolua pe propriul teren cu Viitorul Constanța.

Clasament play-off:

1. FC Viitorul - 33 puncte
2. FCSB - 30 puncte
3. CFR CLUJ - 28 puncte
4. Dinamo - 26 puncte
5. CS Universitatea Craiova - 24 puncte
6. Astra Giurgiu - 23 puncte

DINAMO - CFR 1907 CLUJ 2-0 (2-0)

Au marcat: Nemec (21), Rivaldinho (43)

Cartonașe galbene: Filip, Dielna/Omrani, Deac, Lopes

Dinamo (4-2-3-1): Cerniauskas - Filip, Dielna, Maric (Popescu 80), Romera - Palic, Mahlangu - Petre (Nistor 56), Rivaldinho, Hanca - Nemec (Oliva 77)

Antrenor: Cosmin Contra

CFR Cluj (4-2-3-1): Mincă - Camora, Horj, Larie, Lopes - Rus (Nascimento 45), Gomelt - Păun (Roman 60), Deac, Nouvier (Antal 30) - Omrani

Antrenor: Vasile Miriuță

Arbitri: Alexandru Tudor (central), Vasile Marinescu și Daniel Mitruți (tușieri)

Stadion: Arena Națională, București

Comenteaza